Adriana Lima

Brazilska manekenka Adriana Lima se je rodila 12. junija 1981 v Salvadorju. Med nakupovanjem v trgovskem centru jo je odkril lovec na talente, ko je bila stara komaj 13 let. Dve leti pozneje je zasedla prvo mesto na Fordovem lepotnem tekmovanju za supermodel Brazilije in začela delati.

vir: www.supermodels.com

Mlada eksotična lepotica dolguje svoj šarm mešanici genov in naravni sproščenosti, ki jo v kratkem času pripeljeta na modne brvi najprestižnejših kreatorjev: Armanija, Fendija, Ralph Laurena, Valentina in Christiana Lacroixa. Adriana Lima postane ena najbolj iskanih manekenk, stopa po najprestižnejših modnih brveh in zanjo se pulijo “Vogue”, “I-D”, “Marie Claire” in druge mednarodno poznane  revije.

vir: www.supermodels.com

Adriana Lima je nastopala v televizijski reklamni kampanji za Maybelline in “Angels in Venice” za Victoria’s Secret. Za BMW je igrala v kratkem filmu “The Hire” eklektičnega režiserja Wong Kar-wai-ja. Aktivna je tudi v družbenih in dobrodelnih dejavnostih ter finančno podpira organizacije, ki skrbijo za sirote v Braziliji.

vir: www.supermodels.com

Danes je Adriana srečno poročena in mama male prvorojenke Valentine. Nenavadno običajno ime za zvezdnice, ki prisegajo na izvirnost in domišljijo. Izbrano ime najbrž izhaja iz dejstva, da sta se Adriana in njen mož, zvezda NBA košarke Marco Jarić, poročila prav na valentinovo.

vir: www.lipstiq.com

Takoj po poroki v majhnem mestecu v Wyomingu je par oznanil novico o nosečnosti; povedala sta, da sta zelo srečna in si želita veliko družino.

vir: www.stylefrizz.com

[fblike style=”standard” showfaces=”false” verb=”like” font=”arial”]

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja