Bleščeča druga kolekcija Heidi Klum in Lidla

Super navihana vrhunska manekenka Heidi Klum je te dni lansirala drugo kolekcijo oblačil za znamko Lidl. Prvo smo vam pred kratkim že predstavili in vsebovala je veliko kosov, ki niso bili le nosljivi, temveč tudi modni in kakovostni. Medtem ko se je kolekcija “Heidi & The City” osredotočala bolj na vsakdanje modne trende (navdih pa je bil čaroben New York), so vir navdiha druge kolekcije praznični dnevi. Heidi bo tako omogočila vsem ženskam, da si po zelo dostopnih cenah privoščijo obleko, tuniko ali blazer z bleščicami in tako v polnem blišču pričakajo novo leto. Običajno je namreč tako, da si ženske ne privoščijo zelo opaznih ali bleščečih kosov, saj jih čez leto težje nosijo, izredno nizke cene Lidla pa poskrbijo, da lahko vsaka pride do svojega kosa in, preverjeno, tudi zelo lepega!

Foto: Fanny & Juliette – EyeCandy
Heidi Klum in Lidl: #LETSCELEBRATE
Heidi Klum in Lidl: #LETSCELEBRATE
Heidi Klum in Lidl: #LETSCELEBRATE
Heidi Klum in Lidl: #LETSCELEBRATE

Kolekcija Let’s celebrate vsebuje 70 elegantnih osnovnih in trendi modnih kosov in se lahko kombinira za vsako priložnost. Tudi sama vam jih bom predstavila in povem vam, da sem čisto navdušena nad mehko padajočimi hlačami s kuliso v pasu, žametnim topom, kombinezonom ter plaščem z mehkim ovratnikom. Tudi čevlji z bleščicami ali brez so zelo zanimivi! “Želela sem oblikovati modna oblačila, v katerih bi v prazničnih dnevih sijali ter bi bila poleg tega enostavna in elegantna!” je povedala Heidi Klum. Vrhunci kolekcije so bordo rdeči zimski plašč iz pliša, moden žametni suknjič v polnočni modri barvi ter obleka z bleščicami v nežni rožnati barvi, h kateri se odlično poda ogrinjalo iz umetnega krzna. Vsak kos prepriča z že znano kakovostjo in značilno Lidlovo ceno, ki sega od 7,99 evrov do manj kot 30 evrov.

Heidi Klum in Lidl: #LETSCELEBRATE
Heidi Klum in Lidl: #LETSCELEBRATE
Heidi Klum in Lidl: #LETSCELEBRATE

4. decembra se začne prodaja v vseh Lidlovih trgovinah po Sloveniji. Poleg oblačil (v velikostih od 34 do 44) bodo na voljo tudi modni dodatki in čevlji (v velikostih od 37 do 41). Na mednarodni ravni bo kolekcija naprodaj v skupno 27 državah in v ZDA – skupno torej v več kot 10.000 Lidlovih trgovinah.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box