Bleščeči kosi za glamurozni december

December je vsekakor najbolj lesketajoči se mesec v letu, kar seveda močno velja tudi za modno in lepotno področje. Bleščice so pač nepogrešljiv element praznične sezone, zato jih bo v izobilju tudi to zimo, posute pa so prav na vseh kosih ženske garderobe. Naj gre za zlat, srebrn ali pa mavrični lesk, v polno bomo zadele z vsakim izmed teh, pomembno je le to, da jih pravilno kombiniramo. Stajlingi naj bodo tudi tokrat drzni in zapeljivi, a hkrati še vedno ženstveni, saj lahko kaj hitro zaidemo v kičast look.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Blazerji z bleščicami ali pa v metalnem lesku so super družba prosojnim, čipkastim kosom, širokim hlačam z visokim pasom ter mini usnjenim krilom. Za bolj pogumne so tu tudi hlače z bleščicami, ki pa seveda zahtevajo zelo fit postavo in hkrati tudi več premisleka pri izbiri preostalih kosov, vsekakor pa bodo tudi tokratne predpraznične in praznične zabave polne bleščečih mini, midi in dolgih oblek.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za vse, ki so jim omenjeni kosi preveč vpadljivi, so tu manj izrazita party, glamurozna oblačila, kot na primer črne bleščice, topi osnovnih krojev ali pa dodatki, letos še posebej pete in pokrivala.

Rachel Zoe via Net-a-Porter
Alice + Olivia via Net-a-Porter
Emilia Wickstead via Net-a-Porter
J. Crew via Net-a-Porter

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box