Čevlji po meri le klik stran

Ženske preprosto obožujemo čevlje; od športnih copatov, balerink, različnih visokih pet ter zimskih stalnic, kot so gležnjarji in škornji. So eden izmed modnih detajlov, ki lahko povsem transformira naš celoten look ter ga z lahkoto izboljša. Dobri, lepi in kvalitetni čevlji dodajo kanček samozavesti skozi vsak dan in zato so tudi tako zelo pomembni. Velikokrat se zgodi, da samo stopimo v trgovino in se v hipu zaljubimo v nov model, spet drugič imamo v mislih poseben par, ki bi bil odličen dodatek za kombiniranje oblačil ter modnih dodatkov, ki jih že imamo doma. Večkrat se zgodi, da si zamislimo model in barvo, ki je v trgovinah preprosto ni, ali pa je vse skupaj predrago. V tem primeru so odlična rešitev čevlji po meri, a so v veliko primerih izredno dragi ali pa zaradi dvoma o tem, kakšen bo končni produkt, sploh ne razmišljate o tem podvigu.

Shoes of Prey
Shoes of Prey
Shoes of Prey

Pred kratkim me je pozitivno presenetila modna znamka po imenu Shoes of Prey, kjer lahko preko interneta na zelo enostaven način oblikuješ svoj sanjski par čevljev po ugodnih cenah. Modelov je izredno veliko od nizkih do visokih pet, za vsak dan ali pa posebne priložnosti, celo veliko visokih pet je primernih tudi za poroko. Največji plus znamke pa je zagotovo to, da je zelo enostavno izrisati oziroma izbrati lastnosti, ki si jih želite imeti na svojem paru čevljev po meri. Na voljo so različni materiali in prilagoditve – na primer za širše stopalo.

Shoes of Prey
Shoes of Prey
Shoes of Prey
Shoes of Prey

O vsem se lahko prepričate na spletni strani www.shoesofprey.com in ob nakupu novih čevljev s kodo NATASAFRANCIC pridobite zastonj personalizacijo, graviranje v vrednosti 55 €, ki bo še pika na i, tako da bo vaša nova obutev le vaša, unikatna.

vir: Osebni arhiv
Shoes of Prey

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box