Čudovita kombinacija prosojnega materiala in vzorčkov rož

O obeh zelo priljubljenih trendih je bilo že veliko govora. Prosojni modni kosi so pravi hit na področju mode in ta doda kanček seksipila vašemu videzu. Tudi rože so eden najbolj popularnih vzorčkov, brez katerih preprosto ne moremo, ko govorimo o smernicah za pomlad in poletje. Če združimo ta dva trenda, nastane čudovita modna harmonija, ki si je bo v svoji omari zaželela čisto vsaka. Tu so v prvi vrsti različni kroji oblek, primerni za posebne priložnosti ter za dneve, ko si kar tako želite biti nekaj posebnega.

Pinterest
Pinterest

Pri krojih morate pomisliti na to, katere silhuete najbolje pristajajo vaši obliki postave. Če izbirate kos za posebne priložnosti, preprosto morate staviti na dolgo, maxi obleko. Za definicijo postave izberite pas. Za vsak dan naj bo obleka krajša, tudi midi dolžina pride v poštev, vendar potem obvezno obujte pete, da vam podaljšajo noge.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Dva najbolj priljubljena odtenka sta zagotovo nude, kožna barva ali pa svetlo roza ter seveda klasična črna. Rože na njih pa so v raznolikih intenzivnih barvah od rdeče, pink do zelene, rumene, pa tudi v različnih odtenkih modre.

Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box