Deset napak, ki jih pogosto delamo z moškimi

Vedno z navdušenjem prebiram članke o odnosih, saj menim, da je na tem področju dobro vedeti čim več, posledično naj bi delala manj napak. Namenoma sem napisala manj, saj bodo te vedno prisotne, ker smo zelo drugačni, in to na vseh nivojih. Ženske smo danes postale zelo samostojne, posledično bolj samozavestne in hkrati tudi bolj pripravljene povedati, kaj in kako. Imamo pa mnogokrat občutek, da imamo vedno prav, kar seveda ne drži. Dobro je, da tu in tam spremenimo zorni kot in se postavimo v njegovo kožo. Sicer od vseh ženskih napak moški najbolj sovražijo nepotrebno ljubosumje, saj veste, ko se lepimo kot školjke in ne spustimo ter sumničavo gledamo na telefone, maile in še marsikaj drugega. Imamo dve opciji: ali smo v napačnem odnosu ali je nekaj hudo narobe z nami. V vsakem primeru je treba ukrepati.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Preveč make-upa

Najbrž zato, ker ima moški občutek, da ima pred seboj masko. Seveda so izjeme, kot je denimo večerni make-up, vendar priznajmo, da je šminka na beli srajci ali puder na moški jakni nekaj, kar jih redno spravlja ob živce, zelo upravičeno. Torej ali pazimo ali manj make-upa.

Glasno govorjenje

To je nekaj, kar moti vse, ne le moške. Nekatere ženske so resnično glasne, sploh v družbi, kar ne deluje več simpatično, temveč prisiljeno in umetno, da ne omenim tega, kako glasno govorjenje kliče po pozornosti. In tudi deluje tako, da je ženska čisto brez kulture. Torej bolj potiho, drage moje.

Brez kritiziranja

Vsakič, ko se spomnim, da bi povedala kaj slabega o nekom, pomislim, kako bi bilo, če bi drugi govorili slabo o meni. In potem utihnem. Moški so občutljivi takrat, ko se kritizira njihove prijatelje in nasploh ni prav, da jim odvzamete vse prijatelje, zaradi svojih problemov. Ker potem ni ljubezen, temveč bolj suženjstvo.

Vir: Pinterest

Sem ti všeč? Me ljubiš? Sem najlepša?

Pozor s temi vprašanji, ker se moški hitro počuti ujet in začne razmišljati, da potrebujete preveč potrdil in ste popolnoma nesamozavestne. Sicer bi tukaj dodala, da so nekateri moški res skopi s komplimenti in lepimi frazami, zato je dokaj normalno, da postanemo zahtevne. No, imejte mero.

Nega rok in nog

Ta zadeva me je kar presenetila, saj naj bi bili moški zelo občutljivi na lepe roke in noge, jih opazijo, zato imejte smisel, ne le za higieno, temveč tudi za dobro pedikuro in manikuro, sploh zdaj, ko so noge tako izpostavljene. Lep sandal ni dovolj, tudi noga mora biti urejena.

Pustite pri miru nekdanje ljubice

Najslabše je, ko neprestano sprašujete o nekdanjih ženskah ali se primerjate z njimi. Komu mar? Kar je bilo, je bilo, kar seveda velja tudi za vas. Dobro je, da vsake toliko zakopljemo preteklost in jo pustimo tam, kjer je. Amen.

Vir: Pinterest

Preveč seksi

Mislim, da je to odvisno od moškega, a načeloma je tako, da niso super srečni takrat, ko ste na pol gole in vas vsi gledajo. Se strinjam, meja dobrega okusa mora biti. So pa izjeme, ki jih vidite že na plaži. Običajno gre za pare, ki preživljajo po 10 ur v fitnesu. Blagor njim, ker imajo toliko časa! 10 ur treninga, 2 uri pred ogledalom in potem še paradiranje po mestu, seveda v majici brez rokavov in super miniču.

Aaaaa pižameee!

Tiste razvlečene … Saj veste, da jih ne marajo, in tudi ne copatov, ki jih je naredila pra pra babica, ali tistih z dinozavri in kužki. Ne, niso ljubke, so grozne! Malo pazite na domačo podobo, kar velja tudi za moške … Prekratke trenirke in sprane spodnje hlače niso ravno seksi, zato tudi ženskam hitro mine, ne le njim, da ne bo pomote!

Tiho o seksu

Še vedno nisem prepričana, da moški med seboj govorijo o tem, kar se dogaja pod rjuhami. Morda to nekateri tudi počnejo, a normalni po mojem ne. Podobno velja za nas; saj vem, da se tu in tam šalimo o določenih stvareh, merah in podobno, ampak vsega ne smemo povedati in v bistvu je tudi tako, da druge to niti ne zanima.

Vir: Pinterest

Super ljubosumje

To je tisto, ki pripelje do detektiva ali čakanja v grmovju. Postavite mejo in je ne prekoračite. Če sumite, najbrž že v odnosu nekaj ni prav, zato začnite pri sebi in svojih napakah. Če pa imate ob sebi moškega, ki vas ima na povodcu, vzemite škarje in se znebite kontrole. To bo veliko lažje kot pa misija, da ga spremenite, ker je izgubljena bitka.

Deli s prijatelji

2 komentarja

  1. Vse, kar si napisala, je res. Bi pa rekla, da vse to velja tudi za moške. Upam, da kdo od njih tole prebere…. 🙂

  2. V naslednjem prispevku bi pa rada zvedela za 10 napak, ki jih delajo moški. Pozdrav! Irena iz Maribor

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box