Diorjeva ličila letošnjega poletja

Naravni izgled in nežna ličila še posebej pridejo do izraza v toplejših dneh, saj zagorel in spočit obraz zagotovo ne potrebuje veliko do popolnega sijaja, poleg tega pa tudi visoke temperature ne dopuščajo pretežkega make upa in pretirane uporabe le tega.

Vir: Dior

Nova Diorjeva kolekcija Croisette, namenjena sedanji sezoni, je naravnost idealna za dekle oziroma žensko, ki izžareva notranjo lepoto ter zato do popolnosti potrebuje le še kanček pastelnih ali naravnih barv.

Vir: Dior
Vir: Dior

Senčila bi lahko razdelili v dve smeri; prva se predajajo pastelnim tonom, kot so turkizna, modra, rožnata ali bež, medtem ko so druga namenjena zemeljski paleti, ki vsebuje bronasto, rjavo, umirjeno bež, rožnato in ostale. Očem so namenjena tudi prefinjena gloss senčila v mehkih odtenkih modre, srebrne, rožnate in rjave, lep zaključek pa doda še obroba s črtalom v turkizni.

Vir: Dior
Vir: Dior

Obrazu je Christian Dior podaril prijeten dotik sonca s pomočjo kompaktnega pudra ter lahkih bronzerjev za lička. Ustnice so zapeljive v rožnatih odtenkih, a vsekakor ne pretirano vpadljive. Za dodatni sijaj pa poskrbijo tudi glossi za ustnice, ki se bogato bleščijo celo v zlatih in rjavih variacijah.

Vir: Dior
Vir: Dior

Seveda niso pozabili na urejenost ženskih rok in nohtov, slednje so namreč pobarvali s sevajočo koralno roza ter s svežo, svetlo zeleno, ob katerih zagorelost telesa postane še veliko opaznejša.

Vir: Dior
Vir: Dior

 

[fblike style=”standard” showfaces=”false” verb=”like” font=”arial”]

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja