Drzne barve za lase leta 2018

Novosti v lepotnem svetu je zelo veliko; ena izmed teh so zagotovo drzne, mavrične barve za lase, ki so ponovno pravi hit. Ste pripravljene na različne odtenke, ki vas ne bodo razočarali? V prvi vrsti so prisotne različne pastelne nianse; od modrih, zelenih pa vse do vijoličnih in roza. Zelo podobno kot pred letom dni, s to razliko, da so sedaj v modi baby, rahlo različni prameni las, ki dodajo več dimenzije vašemu looku. Torej odločite se za želeno barvo in pobarvajte lase s prameni različnih odtenkov priljubljene barve.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ljubiteljice ognjenih las si lahko privoščite različne mešanice toplih odtenkov; zelo lep je učinek s tehniko balayage, kjer lahko pomešate odtenke oranžne in rdeče, ki ustvarijo zelo zanimiv look. Prav tako so zelo modne le pobarvane konice v močnem odtenku, s tem, da so lasje pri lasišču temnejši – nujno je, da prehod ni preveč opazen.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Temu divjemu podvigu najbolj pristajajo naravni kodri, ki dovolijo barvi las, da zasije. Kodre ustvarite s pomočjo kodralnika za lase in jih dobro razčešite s krtačo ali pa glavnikom, da bodo izgledali bolj mehko, naravno. In ne pozabite na nego las, ki je ključnega pomena za lep izgled.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

1 Komentar

  1. Tudi za tiste, ki že dolgo nismo več najstnice?

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box