Gležnjarji, ki so navdušili modni svet

Vsako sezono oblikovalci predstavijo nekaj kosov, ki  jih modni svet v trenutku vzame za svoje. Postanejo “must”, ki ga preprosto moraš imeti, če si želiš pristati med najboljše oblečenimi imeni. Med njimi se je znašel tudi oblikovalec J.W. Anderson, ki je v lanskem letu poleg torbice Pierce kreiral hit gležnjarje z velikimi volani. S posebno estetiko si je mladi irski oblikovalec prislužil status priljubljenosti med novo generacijo. Njegov umetniški pristop do mode in ne samo strogo sledenje trendom pa smo začutili še posebej pri modnih dodatkih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gležnjarji so značilne koničaste oblike s prevelikim volanom, ki se razteza od gležnja do konice prstov. Anderson jih je v svoji ponudbi imel že lani. Ker je njihova priljubljenost tako zrasla, pa je letos predstavil nove modele. Njegovi gležnjarji z volanom prihajajo tako v gladki kot semiš verziji, barve pa so v razponu od črne, temno modre, oljčno zelene in rjave do nežno roza in sive.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Anderson je v svoji kolekciji resort za leto 2016 predstavil tudi visoke škornje, katerih volani segajo vse do kolen, vendar je krajša verzija dosegla veliko večjo priljubljenost. Lahko smo jih namreč opazili na Pernille Teisbaek, Susie Bubble, Vanessa Hong in mnogih drugih, katerih kombinacije si lahko pogledate na spodnjih fotografijah. Gležnjarji  so na voljo na uradni spletni strani J.W. Anderson, njihova cena pa se giblje od 535 do 655 dolarjev.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja