Kako nositi blazer poleti

Zame je nepogrešljiv kos in hkrati dodatek, ki vedno poskrbi za stil. V tem trenutku bi na prvo mesto postavila belega, ker je veliko bolj poletni, lahkoten in uporaben. Všeč mi je s kratkimi jeans hlačami in povsem navadno T majico ali majico brez rokavov, obujem nizke sandale, dodam malo torbico, zaviham rokave in sem pripravljena za nove modne podvige. Na splošno mi je blazer najbolj všeč z jeansom, dolgim ali kratkim, saj prav tako pride najbolj do izraza.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Prav kratke hlače so v tem poletju na prestolu, zato je blazer idealna kombinacija. Mora biti daljši in bolje je, če ni 100 % bombažen, saj je viskoza bolj nosljiva in tudi bolj drsi, zato jo boste lažje nosile. Če ste za kombinezon ali oprijeto obleko, je blazer prav tako dobra družba in ne bo vam žal, če si ga omislite, saj je rezultat vedno popoln. Za vas, ki ste te dni še vedno v službi, je tako, da vas tudi pridno varuje pred klimo, ki je marsikdaj premočna in nevarna. Vse, ki uživate na dopustu, si lahko, sploh zvečer, omislite dolgo gipsy obleko v kombinaciji z blazerjem.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tudi matchy matchy kombinacije so dobrodošle, a le pazite, da vas skupek preveč ne postara, zato je nujno, da izberete prave kose ter prave dolžine. Za lady like podobo je tukaj midi krilo, ozko in z visokim pasom; tudi v tem primeru je blazer dobra rešitev. Osebno menim, da imamo lahko v omari kar nekaj različic blazerja, tudi zabavnih, denimo s pikami, črtami, rožami ali s kakšnim posebnim potiskom, saj vse pride prav in je nosljivo, vsaj šest mesecev v letu.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Blazer je že dolgo kos, ki ga nosimo tudi s supergami ali nizkimi sandali, ne zahteva pet (to je le mit). Če pa želite biti super seksi, ni lepšega od blazerja na goli koži ali s čipkastim bralet topom … zelo Yves Saint Laurent!

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box