Kako nositi črne kavbojke

Črne kavbojke so kos, ki ga običajno imamo vse ženske: ne zahteva veliko napora in lepo pristaja k pleteninam, bluzam ter blazerjem, z malo domišljije pa lahko poskrbimo za vedno nove in ljubke outfite, saj gre za bazično črno barvo, ki omogoča kar nekaj eksperimentiranja. Četudi ste konzervativne, poskusite z živalskim potiskom, lahko v mini količinah: denimo torbica, salonarji ali pas bodo poskrbeli, da bo podoba ravno prav agresivna in modna. Enako velja za zelo intenzivne odtenke, kot je denimo smaragdno zelena, ki je trenutno zelo v modi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ljubiteljice klasike bodo prav gotovo navdušene nad kombinacijo črne in kamelje ali črne in blazerja s karo vzorcem, denimo na sivi podlagi. V obeh primerih boste ustvarile trendovsko podobo, hkrati pa ostale zelo elegantne. Ker sem ljubiteljica bluz, vam svetujem tudi kombinacijo črnih kavbojk in bluze, denimo svilene in zelo romantične ali super moderne in boho (s širokimi rokavi in veliko čipke). Črne kavbojke so lepe z daljšim blazerjem: poskusite raje s temno modrim kot s črnim, kajti kavbojke s časom izgubijo malo sijaja, posledično se črna barva spremeni in hitro se zgodi, da se tepe s črnim blazerjem.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Dobra izbira so dolge pletenine ali usnjena jakna, ki tako ali drugače vedno pride prav. Imejte v mislih, da so črne kavbojke lepe s petami (denimo črn ali nude salonar je vedno ok) ali športnimi copati. Če gre za crop hlače, si le privoščite kakšne lepe gležnjarje, ki bodo zaradi dolžine kavbojk dobro prišli do izraza. Tudi ljubiteljice balerink bodo prišle na svoje, saj so črne kavbojke in črne balerinke še vedno sinonim enostavne elegance. Vse skupaj popestrite s kančkom nakita: zlata barva je tista, ki bo črno najbolj poživila.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box