Kako nositi tope, ki razgaljajo ramena

Včeraj sem med sprehajanjem po nakupovalnem centru ugotavljala, da le obstaja rdeča nit med vsemi trgovinami, in ta je top z golimi rameni. V ta kos so se ženske že zdavnaj zaljubile, najbrž zato, ker ne zahteva mladosti ali posebnih adutov, lahko ga nosijo vse, predvsem z jeansom, na plaži ali za koktajl zabavo in vedno pride prav. Različic tega kosa je res veliko in odmislila bom tiste super kratke, primerne za zelo mlada dekleta; najprej torej pazite na dolžino, saj mora biti top dovolj dolg, da pride vsaj do spodnjega dela popka, če ne še dlje. Razlog? Gre za kos, ki ima navado lesti gor, sploh takrat, ko je predel pri ramenih elastičen.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Stavite na volančke in čipke in ne, nikoli jih ni preveč! Zelo lepe so bombažne čipke in nasploh topi iz bombaža, ker delujejo naravno in poletno. Najdete jih v vseh možnih barvah, nosimo jih z jeansom (dolge in kratke hlače, tudi jeans krilo) pa tudi z elegantnejšimi hlačami. Le pazite na kontrast med spodnjim in zgornjim delom: običajno je top z golimi rameni širok, zato naj bodo hlače ožje; podobno velja za krilo (pencil je najboljša izbira). Lepa so tudi dolga krila, glede plisiranih ali midi modelov kril pa bodite previdne, saj rezultat ni vedno dober.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če so vam 70. leta blizu, potem so dobra izbira tudi hlače na zvonec, dolge in v kombinaciji s petami, ki pa niso za vsako žensko, saj zahtevajo zelo vitko postavo in tudi pošteno višino. Celotna podoba bo delovala zelo retro, zato morate biti za ta slog preprosto tip, ker ni za vsako žensko. Tudi capri hlače so dobra izbira, prav tako kratke hlače, ko razmišljate o plaži ali v kolikor imate brezhibne noge. Če ste za crop model, potem poskusite s crop topom z golimi rameni in ozkim krilom z zelo visokim pasom: deluje sofisticirano.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja