Kako pravilno kombinirati modro s črno

Prav zanimivo je, kako je bila nekoč ta barvna kombinacija skoraj prepovedana! Nekako tako kot roza in rdeča, ki pa zdaj doživljata novo življenjsko obdobje. Gospod Armani pa je poskrbel, da sta temno modra in črna začeli hoditi z roko v roki, zato se je modna populacija preprosto sprijaznila s tem, da kombinacija dejansko deluje. Zelo dobro. Če je črna barva zime in globokih čustev, je temno modra izredno sofisticirana in hkrati tudi idealna zato, da nismo ravno v črni od glave do peta. Ugotavljam, da imam v omari veliko temno modrih in črnih kosov: dvobarvne balerinke, blazer s kontrastnimi reverji, bluzo z naborki in žametno pentljo, celo črne hlače z lateralno temno modro črto. In vse je izredno enostavno kombinirati in nositi. V mislih imejte samo eno pravilo: barvi ne gresta skupaj takrat, ko je modra pretemna in počasi že spominja na črno, saj boste v tem primeru dale občutek, da ste se oblekle nekje v temi in zgrešile barvno kombinacijo.

Vir: Pinterest

Lepi plašči in večerne priložnosti

Lepi plašči v dveh barvah so izredno zanimivi kosi, ki lepo popestrijo ter dopolnjujejo zimsko garderobo. Omislite si torej nekaj s kontrastnimi reverji ali ovratnikom v drugi barvi in ohranile boste visoko mero elegance in modnosti. Podobno velja za večerne priložnosti: temno modra in črna se spojita na žametu ter svili, te kombinacije so preprosto brezhibne in zelo, zelo lepe.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kontrastno s hlačami ali krilom

Gre za zelo preprosto kombinacijo, ki deluje v smislu color blocka, zato podobi podari piko na i. Ne bojte se temno modre bluze s črnimi hlačami ter obratno, zelo podobno pa velja za bluzo in krilo. Prav bluza naj bo tukaj ključna, ker je zelo eleganten kos garderobe in z njo lahko veliko dosežete. Bluz ni nikoli dovolj.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kostim ter kombinacije za v službo

Klasika torej, ker je večna. Kostim je sicer nekoliko bolj strog in viden. a v tej barvni kombinaciji še vedno deluje sofisticirano in ne preveč togo. Tudi za v službo si lahko omislite temno modro in črno hkrati ter pri celi podobi ohranjate samo dve barvi. Vedno deluje!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Torbica, čevlji in dodatki

Vse je lahko v tem slogu, pravzaprav so prav detajli tisti, ki vedno govorijo o vašem stilu, zato jih ne smemo zanemarjati. Temno modra in črna omogočata veliko kombinacij, ne zahtevata preveč domišljije, saj vam bo v hipu jasno, kateri odtenek temno modre je lep s črno, in ko ju vidite skupaj, zelo pritegneta pozornost.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Šarm notranje opreme

Sicer deluje malo hotelsko, ker so običajno domovi veliko bolj svetli, temne barve pa optično pomanjšajo prostore, a vseeno lahko rečemo, da so določeni kosi v temno modri ali črni zelo lepi, če pa so skupaj, toliko bolje. Tudi posteljnina je dobra rešitev, seveda pa je odvisna od ostalega v spalnici, a tu in tam zna biti prav zanimiva novost.

Vir: Pinterest

 

Deli s prijatelji

1 Komentar

  1. Ta članek je bil že dolgo pričakovan in verjamem, da se bo marsikatera strinjala z mano. Osebno mi je najbolj všeč kombinacija nekje okrog električno modre s črno. In ja, g. Armani že ve. Ga. Lorella tudi. 🙂

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box