Kako s pomočjo mode podaljšati noge

Vse bi bile najbolj zadovoljne, če bi imele dolge in ravno prav mišičaste noge, saj veste, za na modno pisto. Sicer je treba priznati, da že prava obutev s peto naredi veliko in marsikdaj je tako, da postanejo tudi petit ženske ravno prav visoke. Moda nam ponuja veliko kosov, s pomočjo katerih lahko optično podaljšamo noge. Vse je namreč v proporcih in v tem, kako kombiniramo spodnji in zgornji del telesa, da deluje čim bolj skladno in pravilno razporejeno.

Vir: Pinterest

Obleka s pasom

Pomembno je, da je pas viden, kar smo že večkrat poudarili, saj je tako jasno, kje se začnejo noge in kje se konča trup. Pomembno je tudi, da je rob krila tik nad kolenom, niti centimeter več, niti centimeter manj. Poleti nosite nude odprte sandale, pozimi pa nude salonarje, saj še dodatno podaljšajo nogo.

Vir: Pinterest

Kombinezon z označenim pasom

Podobno kot z obleko velja pravilo, da je prav pas tisti, ki določa dolžino noge. Hlače morajo biti vedno dovolj dolge, da jih lahko nosimo s petami. To pomeni, da ne smejo biti stisnjene v gležnju, temveč daljše in prosto padajoče.

Vir: Pinterest

Dolgo krilo in crop top

Dolgo krilo podaljša noge, ampak vseeno pazite na čevelj, ker ne sme biti previsok. Nisem za podplate, ker se mi zdijo pregrobi. Crop top je dobra alternativa, da optično skrajšate trup, lahko pa si omislite tudi navadno T majico in jo nosite s krilom, kar je zelo v modi. Odlična izbira je plisirano, dolgo krilo.

Vir: Pinterest

Dolge, široke hlače z visokim pasom

Ali palazzo pants. To pomeni, da gre dejansko za model, ki spominja na 70. in poskrbi, da so noge kilometrske! Edina šibka točka je ta zelo močan vintage pridih, ki vam je sicer lahko všeč ali niti ne, stvar okusa. Osebno bi ga malo težje nosile, čeprav ga občudujem na drugih ženskah, zato menim, da je tudi stvar navade.

Vir: Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box