Klasika te vroče dni

Ob poplavi trenutnih trendov, ki na vsakem koraku ponujajo nove oziroma prenovljene odtenke, kroje in/ali materiale, se je včasih najbolje zateči prav h klasiki, ki nas pač nikoli ne pusti na cedilu. Morda vroče poletje ni ravno najboljši čas zanjo, saj so namreč ob zagoreli koži in morju zaželene pisanost, razigranost ter mladosten look, a se hkrati tudi tokrat najde kar nekaj klasično obarvanih kosov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med barvami so to vsekakor bela, črna in rdeča. Bela srajca ali pa povsem navadna, bela T majica so tako na primer večno popularni kosi, prav tako ne moremo izpustiti širokih črnih hlač ali pa črnega A krojenega krila. Rdeča se ponavadi znajde na ustnicah ali pa na salonarjih oziroma sandalih z visoko peto, nekoliko manj pri oblačilih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Še eden od klasično navdihnjenih kosov so modro bele črte, ki seveda nudijo mornarski slog, prav tako pa so vse bolj v ospredju ponovno karo vzorci, ki bodo velik del jesenskih modnih smernic. Izpustiti ne gre svilenih rutk okoli vratu, ki ponujajo izredno ženstven look, prav tako pa so v modi tudi klasične, črtaste srajce, s katerimi lahko ustvarimo sto in en outfit.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nenazadnje gre omeniti še nakit in dodatke, kamor se vračajo klasične zapestne ure z vrednostjo, kot bi jih podedovale od svoje babice, prav tako pa smo lahko klasično šik z damskimi sončnimi očali, seveda v povsem črni barvi.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box