Kopalke Parah Noir

Na milanskih modnih stezah so uradno predstavili novo, prefinjeno in dragoceno kopalno linijo Parah, imenovano “Parah Noir”. V podjetju iz Vareseja so oblikovali linijo, ki izžareva moč in čutnost ter razkriva osebnost ženske, ki jo nosi.

vir: www.parah.com

Na brvi so predstavili enobarvne kopalke z dragocenimi dodatki, kot so lame in vezenine. In kaj oblečemo prek kopalk? Pri Parah so mislili tudi na to: ponujajo balonaste oblekice, rute in kaftane, ki sledijo fantazijskim vzorcem kopalk. Novost so tudi blazinice v trikotniku, ki jih po potrebi dodamo ali odstranimo.

vir: www.parah.com

Na morju ne boste mogli brez pokrivala, pravijo pri Parah: zato so oblikovali majhne klobučke, ki pristajajo h kopalkam. Novost, ki bo najbrž velika poletna nadloga letošnjega poletja.

vir: www.parah.com

Parah Noir, najnovejša linija Parah, ponuja kultno kolekcijo. Vpadljiva linija izraža moč, čutnost in osebnost tistega, ki jo nosi. Mehke linije polepšajo silhueto in obetajo čutno ter prefinjeno poletje. Tukaj so tudi obleke iz najbolj prestižnih materialov z vgrajenim nedrčkom, za popolno udobje in brezhibno figuro.

vir: www.parah.com

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja