Krilo za vse postave: kako izbrati pravo

V tej sezoni nam moda ponuja ogromno kril in oblek, a mnogokrat slišim ženske pripomniti, da res nimajo postave za krilo, zato imam občutek, da je okrog tega kosa ker nekaj predsodkov. V resnici je krilo lepo na vseh postavah, pomembno je najti model, ki je pravi za nas. Seveda če ste vitke in visoke, ne bo večjih težav, lahko oblečete vse, če pa imate težavo s krajšimi nogami, širšimi boki in ostalimi manj hvaležnimi “aduti” je pomembno, da najprej analizirate postavo in se šele potem lotite nakupa. Danes bomo torej skupaj pogledale, kateri modeli so najbolj aktualni in kateri so tisti, ki najbolj prikrijejo določene “napake”. Na koncu pa vedite, da je najpomembnejša vaša samozavest. Obujte visoke pete in si privoščite rdečo šminko, vse ostalo pride.

Mini krilo

Obstaja skrito pravilo, ki pravi, da ga lahko nosimo do 30. leta. Osebno menim, da gre za staromodno pravilo, saj so danes ženske v dobri formi veliko, veliko dlje. Mini krilo je povezano s formo in mišičnim tonusom vaših nog. Če imate lepe, vitke in gladke noge, si ga privoščite, če pa niste rosno mlade, ne pretiravajte z dolžino. Super mino krilo je lepo pri 16 letih in potem izgubi svoj čar, ker ni elegantno.

Vir: heyallhateus.com
Vir: fancytemplestore.com

Longuette krilo

Gre za dolžino, ki pokriva kolena in je zato neprimerna za ženske manjše postave, ampak s petami in višjim pasom boste rešile tudi to tegobo. Je super model za tiste, ki imajo močnejše boke, ker zelo lepo poskrbi za linije ženskega telesa in za to, da je figura seksi ter privlačna. Poskusite z modeli iz jerseyja, ker se 100 % prilagodijo in jih lahko nosite tako, da je pas zelo visok.

Vir: pursuitofshoes.com
vir: pepperjamnetwork

Krilo na A

Najbrž je najbolj hvaležen model od vseh, ker zelo vitkim ženskam podari obline, tistim, ki jih imajo preveč, pa skrije kar nekaj kilogramov. Tudi v tem primeru velja pravilo, da ga nosimo s petami. Vitke in visoke si lahko omislijo tudi balerinke ali superge, za vse ostale so obvezne pete.

Vir: reddit.com

Zelo dolgo krilo

Marsikdo misli, da je primerno samo za izredno visoke ženske, ampak ni tako. Kot prvo prekriva debelejše noge, kot drugo ga lahko manjše ženske nosijo s tankimi petami in bo delovalo zelo prefinjeno. V resnici mi je všeč tudi s supergami in nič zato, če ga nosi ženska manjše rasti. Zdaj je zelo v modi, pazite le na izredno dolge modele, ker boste imele težavo z robom, ta se umaže in raztrga.

Vir: nudevotion.com

Plisirano krilo

Je najlepše na vitkih in visokih ženskah, ampak v resnici je vse odvisno od pliseja. Če je zelo ozek in gost, potem ni primeren za tiste, ki imajo trebuh, ker ga bo poudaril. Pomembno je tudi, kje se začne: če je tik pod pasom, vas bo širil, zato le pazite na obliko in gostoto gub.

Vir: Pinterest

Deli s prijatelji

4 komentarji

  1. Dobri nasveti. Hvala.

  2. Štefanija

    Hvala, Lorella, za korajžo. Dolga krila so zame najboljša izbira.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja