Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en, pravzaprav najpomembnejši teden mode, ki je svoj finale ponovno dočakal v prečudovitem Parizu. Poleg dejstva, da je prav slednji požel največ pozornosti, pa so tu vseeno tudi novosti, vredne ogleda. Preverimo torej nekaj najzanimivejših.

Louis Vuitton SS 2018

V povsem sveži Diorjevi reklamni kampanji za Resort 2018 se tokrat vrača igralka Jennifer Lawrence, ki jo je v svoj fotografski objektiv ujela Brigitte Lacombe.

Dior

Novi obraz modne hiše Chanel pa je postala igralka Keira Knightley, ki je tokrat pozirala z njihovimi dragocenimi kosi nakita.

Chanel

Cindy Crawford je postala obraz OMEGA ur že leta 1995, tokrat pa je v njihovi novi kampanji nastopila kar v družbi svoje družine, torej moža Randeja Gerberja, sina Presleyja ter svoje hčere Kaie, ki prav ta hip kot model navdušuje celotni svet mode.

OMEGA

Supermodel Claudia Schiffer je v počastitev svoje tridesetletne kariere v sodelovanju z luksuzno obutveno znamko Aquazzura pripravila posebno, limited edition kolekcijo čevljev.

Aquazzura x Claudia Schiffer

Britanska znamka L.K. Bennett je v sodelovanju s Preen by Thornton Bregazzi pripravila prvo, kapsulno kolekcijo oblačil, ki jo navdihujejo rože, barve in ženstven look.

L.K. Bennett x Preen

Ikonična dišava Calvina Kleina, Eternity, je dobila novo podobo, v reklamni kampanji zanjo pa je tokrat nastopil igralec Jake Gyllenhaal v družbi Liye Kebede in male Leile.

Calvin Klein

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box