Modne bleščice tega tedna

Po koncu poglavitnega tedna mode v Parizu so se sicer pričele še revije, namenjene poročni modi, a so poleg slednjih veliko pozornosti vzbudile tudi druge novosti:

Slovita modna hiša Gucci je mnoge presenetila z novico, da je kolekcija pomlad/poletje 2018 začetek njihove odpovedi pravemu krznu. V celoti bodo posvojili umetno ter se tako pridružili mnogim drugim znamkam, ki so se do danes že odpovedale kruti praksi (Calvin Klein, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger).

Gucci

Gucci pa je tokrat ponudil še eno novost, saj je v sodelovanju z angleško umetnico Helen Downie, poznano tudi kot Unskilled Worker, pripravil kapsulno kolekcijo oblačil in dodatkov.

Gucci

Veliko pozornosti te dni vzbuja tudi sodelovanje med modelom Chrissy Teigen in znamko REVOLVE, kjer je nastala kolekcija s kar 36 kosi.

Chrissy Teigen x REVOLVE

Gigi Hadid je postala obraz kozmetične hiše Maybelline že pred dvema letoma, tokrat pa so z njo pripravili čisto posebno make-up kolekcijo.

Gigi Hadid x Maybelline

Znamka NARS je v sklopu svoje letošnje praznične kolekcije ličil pripravila tudi zanimivo zbirko pod vplivom preminulega vizualnega umetnika Mana Raya.

NARS x Man Ray

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box