Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se približuje december in z njim praznično obdobje, pestrejše je dogajajnje tudi na modnem področju, saj je to odeto v številna ekskluzivna sodelovanja znanih imen, mnoge nove kampanje ter sveže trende, ki kar puhtijo od svetlikajočih se materialov ter glamurja nasploh. Tokrat so vsekakor v ospredju predvsem nove kampanje, zato preverimo nekaj najodmevnejših tega tedna.

Slovita modna prireditev Met Gala bo tokrat vsebovala precej poduhovljeno tematiko, ki so ji nadeli naslov “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination“, medtem ko bodo gostiteljice v letu 2018 Rihanna, Donatella Versace ter Amal Clooney.

Rihanna na Met Gala

Nepričakovano sodelovanje se je tokrat zgodilo med slovito kreatorko Victorio Beckham ter športno znamko Reebok, na razkritje, kakšna točno bo kolekcija, pa bo treba še malce počakati.

Victoria Beckham x Reebok

Posebnim sodelovanjem z luksuzno spletno trgovino Net-a-Porter kar ni videti konca, vrsti slavnih imen pa se je tokrat pridružila še Stella McCartney, s katero so pripravili kapsulno kolekcijo desetih, praznično obarvanih kosov.

Stella McCartney x Net-a-Porter

In ko je že govora o družini McCartney, je potrebno omeniti še kolekcijo limited edition, ki je nastala med znamko Alice + Olivia ter skupino The Beatles.

Alice + Olivia x The Beatles

Za svojo praznično kampanjo si je slavni obraz omislila tudi znamka H&M, ki je poleg modelov, kot so Mariacarla Boscono, Anna Ewers ali pa Charlee Fraser, k projektu povabila tudi pevko Nicki Minaj.

H&M

V Guessovo kampanjo pa se je ponovno vrnila Camila Cabello, tokrat v praznično obarvanih fotografijah, na katerih se ji je pridružil še model Alex Dellisola.

Guess

Priljubljeni model Cara Delevingne pa se tokrat vrača v polnem zagonu, saj se je poleg številnih ostalih znašla tudi v kampanji Resort 2018 znamke Jimmy Choo.

Jimmy Choo

Model Kris Grikaite se tokrat vrača v Pradino kampanjo 365 Resort 2018, kjer so v središču pozornosti najpopularnejše torbice, med drugimi tudi Cahier in Etiquette.

Prada

Modna hiša Louis Vuitton pa v svojo Cruise 2018 kampanjo vrača prikupno igralko Alicio Vikander, ki jo je v svoj fotografski objektiv tokrat ujel Patrick Demarchelier.

Louis Vuitton

Prav tako pa so se za svetovno znan obraz odločili tudi pri modni hiši Saint Laurent, kjer je tokrat zanje pozirala francoska igralka in model Laetitia Casta.

Saint Laurent

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box