Modne bleščice tega tedna

Zaključek novembra in še bolj začetek decembra s seboj ponovno prinašata kar nekaj modnih in lepotnih novosti, ki so, kakopak, odete v bleščice, zlato, črno in rdečo barvo ter seveda  vse ostalo, kar spominja na praznični čas. Pretekli teden je tako med drugim predstavil naslednje:

Modna znamka Calvin Klein je s Fundacijo Andyja Warhola podpisala posebno pogodbo, s katero bo naslednja štiri leta na svojih določenih kreacijah uporabljala določene podobe njegovih umetniških del.

Calvin Klein x Andy Warhol

Jennifer Lopez je tokrat pri 48 letih postala novi in hkrati tudi najstarejši obraz znamke Guess do sedaj, nastopila pa je na reklamnih fotografijah za kolekcijo pomlad 2018.

Jennifer Lopez za Guess

Modna hiša Moschino je predstavila novo dišavo, poimenovano Fresh Gold Couture, v reklamni kampanji pa je z zlato stekleničko pozirala Joan Smalls.

Moschino

Priljubljeni model Barbara Palvin je tokrat nastopila kot obraz danske znamke nakita Pilgrim Jewellery, kolekcija čudovitih kosov pa je namenjena naslednji pomladi in poletju.

Pilgrim Jewellery

Londonsko ulico Carnaby Street bo od sedaj dalje krasila čudovita trgovina make-up znamke Too Faced, ki je hkrati tudi njihova prva samostojna prodajalna na svetu.

Too Faced trgovina

Kolumbijska modna kreatorka Johanna Ortiz, ki je postala še posebej priljubljena pri Instagram fashion dekletih, slovi predvsem po izredno prefinjenih kosih, tokrat pa je za pomlad 2018 pripravila tudi prvo kolekcijo poročnih oblek.

Johanna Ortiz

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box