Must have kosi iz Zare, H&M in Manga (pod 50 €)

Sedaj je že mogoče začutiti, da je poletje za vogalom in skrajni čas je, da preizkusite najnovejše trende, ki prinašajo kar nekaj novosti. Zanimivi detajliživahnejše barve in vzorčki, brez katerih ne moremo govoriti o trendih te tople sezone. In če za nove modne kose ne želite odšteti vrtoglave vsote denarja, je tukaj izbor šestih must have kosov pod 50 €. Najprej začnemo z obleko modne znamke Zara, ki vsebuje kar dva trenda naenkrat; naborke na rokavih in pastelni odtenek, ki je eden najbolj priljubljenih ta hip. Obleko lahko nosite na športne copate za vsak dan ali pa za posebne priložnosti z visokimi petami in statement nakitom. Naslednji modni kos, ki ga lahko najdete v trgovinah Mango ali pa na njihovi spletni strani, prinaša detajl golih ramen, o katerih smo že veliko pisali plus droben potisk, ki je must have vsake fashionistke.

ZARA (29.95 EUR)
Mango (19.99 EUR)

Ljubiteljice potiskov se boste prav tako razveselile naslednjega modne kosa: ljubko krilo v različnih barvnih rožicah. Le-tega lahko nosite na navadno T belo majco ali pa nekoliko bolj sofisticirano srajco. Potisk, ki smo ga videli skoraj pri vseh večjih oblikovalcih, pa so črte – tokrat si omislite hlače, ki vam bodo podaljšale noge.

H&M (24.99 EUR)
Mango (49.99 EUR)

ln ko je govora o must have kosih, ne moremo mimo modnih dodatkov, ki igrajo zelo pomembno vlogo pri vsakem videzu. Omislite si sandale s platformo, kot Zarine za le 39.99 €, v zelo lepih svetlih odtenkih. In statement torbico v intenzivni barvi, kot je rumena, rdeča, oranžna ali roza; ta naj bo manjša z metalnimi detajli, na primer verigo.

ZARA (39.95 EUR)
H&M (24,99 EUR)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja