Najbolj opazni trendi z letošnjih nagrad Golden Globes

Ponovno smo lahko tudi letos na prestižnih nagradah Golden Globes občudovali val čudovitih dolgih toalet, metalnih odtenkov, intenzivnih barv, zelo nizkih dekoltejev pa tudi kostime, ki niso najbolj običajna modna izbira med zvezdnicami. In tukaj je nekaj najbolj opaznih trendov, ki so jih nosile televizijske ter filmske igralke povsem brezhibno in elegantno. Najbolj opazni so bili metalni odtenki, ki so tako rekoč zavladali rdeči preprogi. V dolgi zlati obleki, kreaciji Ralpha Laurena, nas je očarala Priyanka Chopra, in v srebrni sta blesteli Ruth Negga, ki je zagotovo na čistem vrhu seznama najbolje oblečenih, ter mlada igralka Millie Bobby Brown, ki kljub svojim rosnim letom nikoli ne razočara. Za mešanico obeh metalnih odtenkov pa je poskrbela Sofia Vergara v kreaciji Zuhair Murad, ki je le malo prepustila domišljiji.

Sofia Vergara v kreaciji Zuhair Murad
Millie Bobby Brown v kreaciji Jenny Packham
Priyanka Chopra v kreaciji Ralpha Laurena
Ruth Negga v kreaciji Louisa Vuittona

Dva odtenka sta povsem izstopala na rdeči preprogi in lepo poživila videze številnih igralk. Zmagovalni odtenek je zagotovo rožnat, ki je prav prijetno presenetil v mnogih različicah. Ta je zelo ženstven in zelo lepo poudari nekoliko bolj svetlo polt ter rjave, temne lase. Drugi pa je bil rumen, ki velja za enega najbolj trendi odtenkov prihajajoče tople sezone.

Felicity Jones v kreaciji Gucci
Lily Collins v kreaciji Zuhair Murad
Natalie Portman v kreaciji Prada
Viola Davis

Detajl, ki je ujel marsikateri pogled moških ter žensk, prisotnih na prestižnem dogodku, pa je bil globok dekolte. Najbolj opazen je bil na zvezdnici Mandy Moore, ki smo je vajeni v bolj konzervativnih opravah. Prav tako nas je očarala Jessica Biel s svojim zelo nizkim dekoltejem v črno-beli kreaciji in možem Justinom Timberlakom ob strani. Zvezda večera Evan Rachel Wood pa ni nosila obleke, temveč kostim z močnim sporočilom, ki je lahko vzor ženskam po vsem svetu. Tej se je pridružila Kathryn Hahn, ki je poskrbela za nekoliko več razgaljene kože.

Mandy Moore v kreaciji Naeem Khan
Justin Timberlake in Jessica Biel
Evan Rachel Wood v kreaciji Altuzarra
Kathryn Hahn

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja