Najlepši jesenski športni copati

Zdaj že vemo, da brez njih preprosto ne gre in jih dejansko občudujemo! Športni copati so udobni, nosljivi, praktični in tudi modni, zato če ste pred nakupom, vedite, da jih ne boste nosile le v fitnesu ali prostem času, temveč tudi v službi. Delujejo v kombinaciji z dolgimi oblekami in elegantnimi kostimi: denimo športni copati in kostim s karo vzorcem je trenutno top kombinacija! Seveda so lepi s kavbojkami ali kombinezoni, beli so že nujni, Allstarke so pravi fetiš, ostali pa še pridejo, kajne?

Vir: Pinterest

Bela barva

Že pred leti smo ugotovile, da je na športnih copatih zelo lepa, ne glede na to, ali gre za ženske ali moške modele. Takih je veliko, morda pa so Adidaske najbolj kultne in kvalitetne, sploh v usnjeni različici. Videli smo jih povsod in zdaj smo že vajene, da gredo z vsako modno kombinacijo in postavijo piko na i.

Vir: Pinterest

Glitter

Pa ne zato, ker ste zdaj na Glitterju (čeprav je Glitter vedno dober razlog!), ampak bleščice in lesketanje poskrbijo za dobro voljo in popestrijo prav vsak outfit. Lahko gre za nizek ali visok model in tudi barve se spreminjajo na podlagi okusov in potreb. Važno je, da so čevlji odbiti in zelo opazni, za vse to pa so bleščice idealne.

Vir: Pinterest

Potiski

Zvezdice, srčki, lune in še marsikaj. Potiski so zabavni, tudi v smislu omejenih izdaj. Denimo doma imam Allstarke z liki Simpsonov in kamorkoli grem, me vedno sprašujejo, kjer sem jih dobila. Bile so res dober nakup in si želim, da bi imela več takih!

Vir: StyleCaster

Visoki modeli

Na začetku smo imele občutek, da so zelo športni, zdaj pa lahko le občudujemo, kako lepo izgledajo z mom ali boyfriend kavbojkami. Ker je tako, da so vse hlače občutno krajše, ta model superg zelo lepo pride do izraza zaradi vidnega gležnja.

Vir: Peacock Plume

Modne znamke

To pa je zelo osebno področje, saj verjamem, da ima vsaka svoje najljubše znamke ter modele. Moji so: Vans (ker so tako old school), Puma (predvsem za prosti čas), Nike (ker so pač Nike), Stan Smith (kultne v beli barvi), AllStar (ker me vedno spominjajo na Ameriko).

Vir: Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box