Nova krema, ki pomaga proti stresu

Mnogokrat se zjutraj zbudim, pogledam v ogledalo in pomislim: rada bi, da bi se ta dan že končal. Saj vem, da delam napako, a dejansko je tako zato, ker imam veliko obveznosti in sem mnogokrat odvisna od ljudi, ki jih na svoji poti najraje ne bi imela. Takrat dobim mozolje na bradi. Vam je znano? Pravijo, da je to 100 % odvisno od stresa. Tudi spim zelo slabo in imam občutek napetosti, ki zna trajati in trajati, ko pa je vsega konec, se običajno sproži migrena. Res top situacija, ni kaj.

Foto: Lost Production

Izdelki Heaven, ki jih je izumila Deborah Mitchell, me že nekaj let navdušujejo, zato sem z veseljem testirala njeno najnovejšo kremo, ki je v bistvu nadgradnja zdaj že kultnega izdelka Age Defiance. Tokrat se imenuje Age Defiance Prism in je še bolj učinkovit proti staranju, saj se boj proti gubam nikoli ne konča. Krema ne vsebuje SPF zaščite, zato sem zelo pazila pod soncem in pridno uporabljala kremo s faktorjem, Age Defiance Prism pa nanesla zvečer, pred spanjem. Kljub temu nudi izdelek naravno obnovo kože in zaščito pred različnimi viri svetlobe. Koža je vsak dan izpostavljena številnim škodljivim dejavnikom: ultra-vijolični (UV), infra-rdeči (IR) in vidni svetlobi (VIS), prostim radikalom, stresu, onesnaženem okolju, sevanju zaradi mobilnih naprav in računalnikov. Vsi ti dejavniki vplivajo na proces staranja in poškodbe DNA. Različni spektri svetlobe aktivirajo peptid L-Carnosine v kremi in s tem spodbujajo nastajanje kolagena v kožnem tkivu. Tako Prism tehnologija spodbuja kožo, da se z lastnim obrambnim mehanizmom obrani pred škodljivimi dejavniki.

Foto: Lost Production

Vsi dejavniki, ki so del našega sveta, močno vplivajo na staranje kože. Med temi je seveda stres skoraj na prvem mestu, saj najbrž ni sodobne ženske, ki ne bi bila neprestano pod stresom. Rada jemljem nego obraza kot ritual, ki si ga moram privoščiti vsak dan, ne zaradi drugih, temveč zaradi sebe. Nekaj minut za masažo pred spanjem, seveda z mislijo, da bom ponoči dobro počivala, medtem pa bo krema delovala zame in mi podarila miren spanec, manj stresa ter tudi kakšno leto manj.

Foto: Lost Production

Krema ima izjemno sposobnost obnavljanja kože, ki je vidna po 14 dneh uporabe. Tako kot vsi izdelki Heaven je namenjena vsem ženskam, ki so za naravne kreme ter imajo določene težave s kožo. Osebno lahko rečem, da nimam nobenih alergij, zato nisem za izdelke, ki so zelo blagi, saj imam vedno občutek, da ne delujejo. Linija Heaven me je v tem smislu zelo presenetila. Age Defiance Prism vidno napne kožo, zaradi česar so gube linije manj opazne, hkrati pa zadrži vlago v koži, kar je ključnega pomena.

Foto: Lost Production

Kremo Age Defiance Prism najdete tukaj.

Deli s prijatelji

2 komentarja

  1. Torej Lorella naj se odločim za kremo Age Defiance Prism ali naj začnem kuro z Gold collagenom?

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box