o Bleščici

BLEŠČICA, Oddaja o modi, lepoti in trendih

 

Na sporedu vsako sredo ob 22.00 na Tv Slovenija 2

Voditeljica in urednica: Lorella Flego

 

Bleščica je v Sloveniji edina avtorska oddaja o modi, lepoti in trendih. Vse oddaje so v celoti prisotne na internetu, na spletni strani www.rtvslo.si in po prispevkih na www.glitter.siBleščica na natančen, kredibilen ter strokoven način pokriva področje mode in lepote pri nas in v tujini. V oddaji, ki je namenjena predvsem ženski populaciji (čeprav so raziskave pokazale, da jo gledajo tudi moški), se tedensko predstavijo največji kreatorji svetovnega kova. V Bleščici najdete ekskluzivne intervjuje z guruji mode ter najnovejše modne smernice, ki prihajajo iz Pariza, Londona, Milana in New Yorka. Prav tako so prisotni ekskluzivni, avtorski intervjuji z največjimi manekenkami ter seveda novice in prispevki iz področja lepote. Zelo zanimivo je področje modnih dodatkov: torbice, čevlji, nakit zasedajo prav posebno mesto v vsaki ženski garderobi. Po drugi strani so raziskave pokazala, da se področje mode bliskovito vzpenja, zato v Bleščici najdete tudi prispevke za moške, ki želijo biti modno osveščeni ter v koraku s časom.

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Oddaja objektivno pokriva tudi domače področje: slovenski oblikovalci samo za nas pripravijo mini kolekcije in se tako predstavijo v vsaki oddaji. Z Bleščico želimo tudi sami postaviti določene modne smernice ter izobraževati gledalce in jim ponuditi širok izbor trendov. Prav zato so v oddaji prisotni tudi prispevki, ki pobližje predstavijo večne ikone stila, kot so denimo Nicole Kidman, Audrey Hepburn, Monica Bellucci, Chiara Ferragni ali Alexa Chung … Oddaja je namenjena izobraženemu gledalcu, potrošniku, ki želi biti v koraku s časom in sledi modnim smernicam. V 30-ih minutah ponudimo sprostitev in uživanje v družbi lepega. To je oddaja za vse ljubitelje “lifestyla”.

vir: osebni vir
vir: osebni vir

Posebnost Bleščice je tudi ta, da lahko pokrovitelju ponudimo avtorski prispevek (dolžina tri minute) in ga tako predstavimo na drugačen in kredibilen način. Odlična TV ekipa se že sedmo leto ukvarja s tovrstnimi prispevki, ki so vedno narejeni na najvišjem nivoju, saj morajo biti skladni z ostalo vsebino oddaje.

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Kontakt: info@glitter.si

Sledite nam na družabnih omrežjih

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box