Obutev z debelim podplatom za lažji korak

Vroči poletni dnevi od nas terjajo veliko več pozornosti pri izbiri garderobe in modnih dodatkov, saj so temperature in dnevne razmere nasploh zares ekstremne in posledično naporne za naše telo. Poleg mini kosov v svetlih odtenkih in lahkotnih materialih je bistvenega pomena za večjo udobnost tudi naša obutev, saj prav v tej vročini naše noge zelo rade zatekajo, kar pomeni, da so žulji in bolečine večkrat neizogibni. Petam se v dneh, ko vemo, da bomo na nogah nekoliko dlje, raje izognimo ter stopalom privoščimo počitek. Prav zato so več kot primerni ravni in debeli podplati, ki so nenazadnje to sezono ponovno zelo IN.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za že dobro poznan trend, ki pa smo ga z veseljem sprejele tudi to poletje. V prvi vrsti so seveda sandali, tokrat polni bleščic, kristalov in ostalih opaznih dekorativnih elementov, še najraje v barvah, kot so zlata in srebrna, črna in bela ter svetlo rjava in nude. Podplati so seveda gumijasti, super modni pa so tudi pleteni. Slednje si v veliki meri letos lahko privoščimo tudi v obliki espadril, klasičnih ali bolj trendovskih oblik, z ali brez traku.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so tudi superge s platformo, predvsem v snežno beli, bledi pink ali kaki drugi pastelni barvi, poudarek pa je poleg podplatov tudi na vezalkah. Nenazadnje ne gre izpustiti tudi vsem dobro poznanih čevljev z debelim podplatom, kot si jih je pred nekaj sezonami zamislila Stella McCartney, danes pa so postali že naš vsakdanji dodatek. Še vedno ostajajo v srebrnih, nude in belih tonih, izbira vzorcev in dekoracije pa je povsem vaša.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box