Overknee škornji še vedno vladajo hladni sezoni

Jesen postaja vse bolj hladna, kar odsevajo tudi naši vsakodnevni outfiti, ki kar kličejo po toplih in predvsem udobnih kosih. Izrednega pomena je tudi tokrat obutev, ki seveda terja materiale, odporne na vodo, ter modele, v katerih je lahko korak stabilen in prijeten. Zato nič čudnega, da so letos ponovno v ospredju prav gležnjarji in škornji, ki večkrat narekujejo celotni look. Slednji so to sezono dobili kanček preoblikovano podobo, a to še ne pomeni, da lanskih modelov ne moremo vključiti v tokratno garderobo. Še zdaleč ne, saj so med drugim še vedno zelo IN prav overknee škornji oziroma modeli preko kolen.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Velik hit so seveda nogavični oziroma sock škornji, ki, kot že samo ime razkriva, delujejo kot salonar z nogavico. So izredno elegantni, ženstveni, popularni pa so predvsem v intenzivnih odtenkih, kot so rumena, oranžna, vijolična ali rdeča. Poleg teh so tu še overknee škornji z nižjo, ponavadi midi ali celo mini, block petko, ki so kot nalašč za vsakodnevno hojo po opravkih. Še vedno so najpopularnejši prav odtenki sive in nude, medtem ko sta črna in bela že pravi must have.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ne glede na model so tokrat v ospredju predvsem kombinacije s pleteninami, predvsem z oversize puloverji, ki jih nosimo kot obleko, zaželeni pa so tudi poleg karo blazerja, kosmatih jaken ter mini lakastih kril.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box