Pet kosov za retro look te sezone

Prehodni čas je več kot odličen prav za preizkušanje najnovejših trendov in letošnjo jesen zato ni nič drugače. Spet je tu kar nekaj novosti, a še veliko več je že poznanih modnih smernic, ki pa smo jih zgolj kanček prilagodile preostalim kosom oziroma outfitom sezone. Retro look je tudi to jesen eden poglavitnih, sploh z določenimi kosi, ki veljajo za pravi must have trenutne sezone.

Pinterest

Velik hit so že večkrat omenjeni beli gležnjarji, ki so, zahvaljujoč višini petk, zelo nosljivi. Naj gre za široko, block ali pa povsem ozko petko, važno je, da le-ta ostaja v midi višini. Prav tako v retro pridih spadajo hlače na zvonec, morda denim ali pa precej bolj elegantne, v mono barvah, kot so črna ali temno modra, ali pa v kanček bolj divjih vzorcih oziroma potiskih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V kolikor nam ne “dišijo” hlače oziroma si zaželimo kanček več ženstvenosti, so kot naročena overall krila, torej tista z naramnicami, seveda v mini ali celo midi izvedbi. Za več udobja in toplote stavite na volnene modele, krojene v A liniji, poleg katerih z lahkoto nosimo neštete klasične kose, kot na primer puli, belo srajco ali pa tuniko z volančki in pentljo okoli vratu.

Pinterest
Pinterest

Še eden od kosov, na katerega tokrat ne smemo pozabiti, so velika sončna očala, zelo damska, a hkrati zelo v slogu 70. Naj bodo v naravnih tonih, kot so rjava, črna ali celo zlata, poleg teh pa si za piko na i nadenimo še viseče uhane geometrijskih oblik, še najraje s povsem osnovnimi kombinacijami krogov in/ali kvadratov.

Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box