Pet kosov za takojšnjo uporabo – in čudovito jesen

Razmišljam, kako je pravzaprav lepo, da imamo jesen, ker niti ni tako samoumevna. Ko pogledam kraje sveta, ugotavljam, da je nekje že avgusta tako mrzlo, da so vsi v bundah in je po poletju zima, kar pomeni, da sploh ni jesenskih barv, šumečega listja in nizkega sonca. Ta sezona mi je všeč, ker je zelo vmesna, tu in tam si še vedno omislimo poletne stvari, a jih dopolnjujemo z lahkimi hlačnimi nogavicami ter dolgimi jopami. In jeans je tisti, ki reši vse, ker se mi zdi odlično. Danes sem razmišljala o kosih, ki pridejo prav takoj, in to je moj izbor.

Dolga jopa in svileni top z naramnicami

Zame je ta kombinacija vrhunska in vem, da zna biti dolga jopa tvegana, ker lahko hitro postara, vendar se mi zdi, da je hkrati kos, ki ga sedaj moramo imeti. Jaz jo nosim povsod: bež, rjavo, temno zeleno in svetlo roza, modro in črno, veliko je različic, ki so mi ljube, a najlepša je tista v kombinaciji s svilenim, čipkastim topom. Zelo ženstveno.

Vir: The Fashion Tag Blog

Plisirano krilo

Nujno midi, da ne boste kot dekleta s kolidža! Ta jesen je noro bontonska, zato je kar dobro staviti na kos, ki je izredno ženstven in primeren za vse priložnosti. Vse je v dolžini krila in načinu plisiranja: če imate trebuh, naj se plise ne začne že pri pasu, saj se bo tako krilo napihnilo. Vsekakor gre za kos, ki ga lahko nosite tudi z mehkim puloverjem, vedno dobro deluje.

Vir: Bloglovin

Lepe kavbojke

Namenoma sem izbrala besedo “lepe”, ker je ključnega pomena. Lahko so seksi, oprijete, mom ali boyfriend, vsaka ima svoj model, ki je zelo odvisen od postave in okusa, zato ga morate izbrati same. V tem trenutku sem ponovno odkrila skinny in pete, ampak spet ne noro oprijetega modela, ker mi je všeč, da so kavbojke tudi udobne in ne preveč zahtevne. Seveda obujem tudi superge ali balerinke, vendar so pete druga pesem in so mi veliko bolj všeč.

Vir: Fashion Gum

Blazer na karo vzorec

Je nujni kos te jeseni, resnično zelo lep in ravno prav vintage. Diši po bontonu in preteklosti, ampak ne postara, čeprav so modni tudi zelo široko krojeni modeli. Tudi v tem primeru vam svetujem, da ga kombinirate z jeansom, ker je tako zelo zdramatiziran. Omislite si še bluzo, s čipko, tilom ali pentljo, da bo zgornji del zelo eleganten, spodnji pa nekoliko bolj športen.

Vir: Pinterest

Žametne hlače

Kako so lepe! In tudi zelo, zelo udobne, ker niso nikoli oprijete, temveč prav narejene za vsak dan. Lahko si omislite gladek ali rebrast žamet, vse je dobrodošlo. Pazite, da so vam v pasu zelo prav in dobro je, če so krojene po liniji bokov, da se resnično lepo prilegajo. Če so nekoliko krajše, zahtevajo pete: lep salonar ali gležnjar je vedno dobra izbira.

Vir: Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box