Pink make-up za mladosten videz

Poletje je vsekakor ena najbarvitejših sezon in letošnje je še posebej pestro. Višje kot so temperature, raje se odenemo v intenzivne odtenke, kot so rumena, modra, zelena ali pink. Slednja je vsekakor hit poletja in bolj kot je punčkasta, raje jo imamo. Roza barve pa ne vpletamo zgolj v svojo garderobo, temveč jo vse več nosimo tudi na obrazu. Tovrsten make-up namreč poskrbi, da delujemo mladostnejše, bolj sveže in naravne, hkrati pa zelo lepo poudari tudi našo zagorelo polt.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ličila v pink odtenku tokrat niso osredotočena zgolj na ustnice, temveč tudi na lica in veke. Tu so glossy in mat šminke, blusherji z zlatim ali srebrnim leskom, svetla senčila s pudrastim izgledom ter eyelinerji, ki so jim večkrat dodane še bleščice. Ob izbiri in nanašanju je seveda potrebna dodatna pozornost, saj lahko kaj hitro delujemo kot maškare, sploh če nismo več v dvajsetih. Uporabljamo jih torej zelo nežno, lahkotno, predvsem pa je najbolje, da izberemo zgolj en predel, torej le ustnice, oči ali zgolj lica.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za barvo, ki se odlično poda naravnemu videzu, torej so recimo ob pink šminki potrebni zgolj lahka podlaga, bronzer, črtalo za obrvi ter kvalitetna maskara, morda še highlighter, za popoln odsev poletnega sonca ali večernih luči.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box