Popolna Cindy Crawford

Vsakdo izmed nas, ne glede na spol, je vsaj enkrat v pogovoru zagotovo omenil Cynthio Ann Crawford. Vrhunska manekenka uteleša popoln model, najvišjo stopnjo v hipotetični Celzijevi skali lepote. Predvsem moški so v mislih bežali s Cindy na samotni otok, za ženske pa je bila vzor, kako si moškega popolnoma podrediš.

vir: www.whosright.com

Zaradi drobne nepravilnosti, lepotne pike nad ustnico, je postala nesmrtna ikona; na začetku njene kariere so uredniki fotografij piko vztrajno odstranjevali z naslovnic. Res so bili slepi. A danes se Cindy Crawford najbrž ne zmeni kaj dosti za to.

vir: www.whosright.com

V njej je še nekaj dekletca, ki je odraščalo na podeželju v Illinoisu: “odkrili” so jo med delom na koruznem polju. Je del resnične Cindy, ki je kanček nezaupljive grobosti vedno nadzirala s čustvi. “Če bi se zavedala, kako vplivam na ljudi, mogoče ne bi dosegla vsega, kar sem,” zatrjuje ena najslavnejših manekenk vseh časov.

vir: www.whosright.com

Mnogi še vedno strastno obožujejo 43-letno Cindy, sodobno ikono, ki je prerasla iz objekta neizrekljivih nagibov v ideal matere in žene. Čas teče, kažejo se prve gubice, ona pa ostaja Cindy Crawford. Z Naomi (Campbell), Claudio (Schiffer), Lindo (Evangelisto) in Elle (McPherson) je postavila nekaj vsesplošnih pravil, ki so še vedno v veljavi.

vir: www.whosright.com

Vas zanima resnica? Vedno je ogromno manekenk, ki so popolne in nedosegljive, pravi modni navdušenci pa objokujejo preteklost, ko so se ženske trudile, da bi bile podobne Cindy Crawford, ki ni presuha, zato pa izjemno lepa.

vir: www.whosright.com

[fblike style=”standard” showfaces=”false” verb=”like” font=”arial”]

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja