Razkošne broške za piko na i toplemu outfitu

Meseci so, kljub vse nižjim temperaturam, ponovno postali zelo razgibani, v zraku pa je že čutiti letošnje praznično obdobje. In čeprav je slednje v resnici še nekoliko oddaljeno, to ne spremeni dejstva, da je praznično igrivost, veselje in lesk že zaznati tudi na modni sceni. Velik pokazatelj so predvsem dodatki in nakit, ki med detajli pogosto vsebujejo prav bleščice in bleščeče elemente, veliko zlate in srebrne, pa tudi zelene in rdeče barve.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokratno jesen in zimo so se v sam vrh opaznega nakita uvrstile tudi broške, ki zadnje čase nekako doživljajo mali come back. Popularne postajajo prav tiste z vintage pridihom, glamurozne in prefinjene, polne kristalov in prefinjenih oblik, kot so podobe rož, metuljev, kačjih pastirjev in podobnega.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Super se podajo tako dnevnim kot večernim kosom, čudovito delujejo na pleteninah in blazerjih, zgrešiti pa ne moremo niti, če jih pripnemo na dodatke, kot so rutke, torbice, pasovi ali nenazadnje pokrivala. Za prestižnejši efekt lahko broško dodamo tudi kosmati jakni v pastelnem odtenku ali pa dolgemu, kamelje rjavemu plašču, ki eleganco izžareva na vsakem koraku. Naj bo to torej eden od letošnjih statement dodatkov, ki ga bomo vsekakor dodobra ponosile vse do pomladi, z nami pa lahko tako ostane vsaj še nekaj naslednjih sezon.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box