Sedem kosov za pravi poletni stil

Ne vem, koliko stvari je v vaši garderobni omari, a v moji je kar veliko kosov in ugotavljam, da jih kupujem po istem sistemu ter tako, da pripadajo podobni družini. Če torej odprem omaro, najdem veliko topov z golimi rameni in celo paleto belih oblek, ogromno čipke in kar nekaj dobrih kavbojk, ki jih nosim že nekaj let. Potem so tukaj blazerji, vedno daljši in v različnih barvah ter svileni topi z naramnicami, brez katerih ne gre. V poplavi letošnjih poletnih trendov sem za vas izbrala nekaj kosov, ki so po moje lepi, uporabni, predvsem pa znajo tvoriti dober stil. Na plaži, dopustu, v mestu ali kjerkoli že ste.

Bela obleka (če je čipkasta, toliko bolje)

Morda je kos, ki na najboljši in najbolj enostaven način pove vse o poletju ter o tem, kako se počutimo. Lepe, ženstvene, seksi in ravno prav romantične. Do kolen je najbolj nosljiva in nujno jo kombinirajte z usnjenimi dodatki.

Vir: Vivaluxury

Bel blazer

Tega preprosto morate imeti. Njegova dolžina je najbolj odvisna od vaših bokov: če niso široki, je možno vse, če pa imate nekaj odvečnih kilogramov, potem le stavite na daljšega. V vsakem primeru menim, da je daljši blazer bolj nosljiv in ga boste tudi lažje kombinirale.

vir: Pinterest

Jeans jakna

Ko pride avgust, je tako, da postanejo večeri občutno hladnejši … Sicer nič drastičnega, a jeans jakna doživlja zdaj pravi revival, zato je kos, ki ga boste veliko nosile, tudi jeseni. Je zelo enostavna in ne zahteva nobenih posebnih dodatkov, prav v tem je namreč njen čar. In še nekaj: ne bo šla iz mode.

vir: Pinterest

Volančki

Na rokavih, krilu ali obleki, to je njihov čas. Všeč so mi tudi na pleteninah, ker delujejo navihano in drugačno, saj vsakemu puloverju podarijo kanček posebnega sloga, ki nikoli ne škodi. Volančki zelo lepo popestrijo podobo, so pa prepovedani v primeru odvečnih kilogramov, kajti, saj veste, naredijo vas še večje, sploh v zgornjem delu.

vir: Pinterest

Dobre kavbojke

Katere so pravzaprav dobre kavbojke? Na to vprašanje nimam konkretnega odgovora, saj so dobre kavbojke le tiste, ki vam res lepo pristajajo. Jaz sem za širše in crop, ampak so lahko izredno lepe tudi skinny, če imate postavo in jih znate nositi. Stavite na dober model, tudi v smislu znamke, ker se pozna, in ne pretiravajte z dodatki, včasih je enostavnost najboljša pot.

Vir: Vivaluxury

Pastelna obleka

Kdaj, če ne zdaj? Pastelna obleka je nujen kos, morate jo imeti in jo boste tudi veliko nosile. Naj bo dovolj dolga zato, da se počutite dobro in udobno. Lahko je okrašena s pikami ali rožicami, lahko pa je tudi enobarvna in že skoraj za na poroko. Pasteli vodijo sezono, osebno me ta trend zelo navdušuje.

vir: Pinterest

Dobri nizki sandali

Jasno je, da smo poleti veliko na nogah, zato potrebujemo dobre sandale, tudi v smislu hoje. Pete so sicer lepe, a niso za 24 ur, najslabše pa je, ko imamo na voljo le japonke ali kaj plastičnega, ker tako izgubimo na področju elegance. Omislite si torej dobre, usnjene sandale, nekaj posebnega in naravno lepega, saj vam bodo hvaležne tudi noge!

vir: Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box