Sladoled – poletna osvežitev tudi v modi

Ko si zaželimo poletne osvežitve, ponavadi najprej pomislimo na sladoled. Tega pa se še kako dobro zaveda tudi modna industrija, ki zato to hladno sladico vedno znova vključuje tudi v svoje kolekcije tople sezone. Včasih gre zgolj za pastelne odtenke, kot so mint zelena, limonino rumena, nežna pink ali pa morda sivkino vijolična, spet drugič sladoled uporabijo bolj v obliki, torej v printih, vzorcih oziroma različnih poslikavah. Najdemo jih na skoraj vseh kosih naše poletne garderobe in verjemite mi, da jih ne manjka niti letos. Pravzaprav se zdi, da iz leta v leto njihova popularnost le še narašča.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so navadne T majice s podobo velikega sladoleda, ki jih tokrat nosimo v družbi na A krojenih kril, širokih hlač ter seveda jeansa. Prav tako se sladoledni vzorec pojavlja na lahkotnih hlačah, predvsem tistih z visokim pasom, pa tudi na retro modelih, ki jih krasijo zvončaste hlačnice. Še eden od popularnih kosov s sladoledom so kopalke, to poletje ponovadi enodelne, morda čisto bazične, brez podloge, ali pa precej bolj mladostne in nagajive, z naborki in volančki.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za nekoliko drznejše so tu ogrinjala s tovrstnim potiskom, ali pa kar dolge obleke in prefinjene bluze, seveda vse v čisto tankem, skoraj prosojnem materialu, ki je kot naročen za najvišje poletne temperature. Velik hit so tudi dodatki in nakit v podobi sladoleda, zadetek v polno pa so nedvomno pletene torbe s takšno dekoracijo ter rutke, ki jih letos zavežemo prav povsod, okoli vratu, v lase ali pa kar na ročaj torbe.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box