Stajling dneva: dolga obleka s potiski

Dolga obleka, s potiski, na preklop, svilena in neverjetno udobna. Tako nekako bi moral zveneti današnji naslov stajlinga, a je bil občutno predolg zato, da bi se odločila zanj. Drage moje, tukaj je še ena ovita obleka in še ena ženstvena, a hkrati zelo udobna zgodba o obleki, ki sestavlja ključni element jesenske sezone. Zadnjič v sandalih in z bosimi nogami, čeprav v resnici upam, da bo še kakšen trenutek samo zame, na pol poletni, kot je bil ta teden na obali.  Obleko sem kombinirala z nizkimi sandali in torbo iz rafije, ki jo še vedno nosim z jeansom zato, ker me beli cofi zabavajo in se mi zdi, da nosim s seboj kanček dopusta. Najbrž me razumete … veter mi je na slikanju zelo nagajal in poskrbel za tiste trenutke, o katerih je govorila Diane von Furstenberg: obleka za ljubimce, ker jo hitro oblečeš in hitro slečeš in ko zapiha, je tako, da neizogibno pokažeš noge.

Moj stajling je sledeč: obleka Lohse Lifestyle, sandali Ancient Greek, torbica Boho Bags, nakit JCrew in Lohse Lifestyle.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Deli s prijatelji

10 komentarjev

 1. Draga Lorella,
  Moram priznati, da ze dolgo nisem videla tako lepe obleke, precudovita je. Zelooo ti pristoji rjava barva, veter pa je dodal piko na i za lepe fotografije.

 2. Eden izmed top vaših stajlingov.

 3. Še nikoli nisem slišala za ta brand. Zakaj ne najde na internetu?
  Hvala

  • Lorella Flego

   Ni ga na internetu, če vas zanima kontakt oblikovalke, posredujem številko. Najdete jo na Whatsupu: Karin 00491726145344

 4. Drzno, ampak lepo… 😉

 5. Draga Lorella:),
  Zelo, zelo lepo, čudovita! Pa še naj kdo reče da je mini super…tale maksi obleka je res zelo šik, barva pa doda svojo piko na i….ni kaj, si mojstrica 1A!
  Objem,
  Karin

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box