Stajling dneva: mala črna nekoliko drugače

Ko sem bila že resnično prepričana, da je mala črna omogočila vse možne interpretacije ter da je praktično nemogoče, da bi si omislila še eno, je prišel Francesco Scognamiglio. Meni zelo ljubi kreator, ki ga redno intervjuvam v Milanu in sem že obsedena z njegovimi ročno izdelanimi čipkami in oblekami, ki pripovedujejo zgodbe. Zato je bilo nemogoče, da bi spregledala sodelovanje med njim in znamko Motivi, v sklopu projekta Smart Couture: obleke, narejene tako, kot bi pripadale visoki modi, imajo pa nižje cene, kar ni tako zanemarljivo. Naj povem, da je bil moj plan za današnji stajling nekoliko drugačen, in sicer z mrežastimi nogavicami, ki so zdaj zelo aktualne, a kaj ko sem jih pozabila doma. Super kratka dolžina obleke me je malo skrbela, a na koncu je bil dan tako čaroben, topel in lep, da sem uživala tudi z golimi nogami, kar se najbrž opazi. In nenazadnje sandali! Naravnost iz Pariza, z zadnjega pohajkovanja po čudovitih uličicah, v barvi morske deklice, kar poklicali so me in hitro sem se odzvala.

Moj stajling je slednji: obleka Motivi Smart Couture by Francesco Scognamiglio, sandali Mellow Yellow, torbica Max Azria, uhani Accessorize, prstan Mia Miami.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Deli s prijatelji

4 komentarji

  1. Vedno nas presenetiš z izbranimi stajlingi in tudi ta danes je vrhunski. Izgledaš čudovito! Pozdrav 🙂

  2. Zadnjič si napisala, da nas zna oktober pozitivno presenetiti – no, tile topli in s soncem obsijani dnevi so že taki. Tvoj stajling pa tudi! Še sreča, da si pozabila mrežaste nogavice doma, tole je 1000x boljše.

  3. čudovit styling – modra čipkasta oblekica je čudovita

  4. Malo podobno za nočno spanje!!!

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box