Štiri detajli za spomladansko piko na i

Pomlad postaja vse lepša in toplejša, kar pomeni, da na vrsto pridejo tudi nekatere najlepše modne smernice letošnje tople sezone. Gola ramena, mini krila in cvetlične obleke so zgolj kanček tistega, kar nas bo v sončnih dneh obdalo z vseh smeri. Velik pomen imajo močne barve, a super zapeljive smo lahko ponovno tudi v črnih in belih kosih. Višje temperature s seboj prinašajo tudi precej več drznosti, ne zgolj v obliki krajših kril in crop topov, temveč tudi v podobi prosojnosti in čipke. Prav slednje so to pomlad pomemben element, ki ga bomo zagotovo videvale na vsakem koraku, še posebej v družbi usnja, denim kosov ter čevljev z debelejšim podplatom.

Pinterest

A ne štejejo zgolj barve in materiali, saj so za piko na i popolnemu spomladanskemu looku potrebne predvsem določene malenkosti, ki stopajo v korak z zapovedanimi trendi. Tokrat mednje v prvi vrsti sodijo prav svilene rutke okoli vratu, ki pa jih lahko uporabimo tudi kot zapestnico, pas ali še raje kot dodatek k torbici. Delujejo izredno ženstveno, dobro pa se podajo tako casual kot precej resnejšemu outfitu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so tudi veliki, razkošni uhani, ki jih seveda lahko nosimo v paru, a še precej bolj kul izpadejo posamezno. Poleg slednjih te mesece ne gre izpustiti usnjenega pasu z opazno, dekorirano zaponko, ki jo dodamo jeans hlačam z visokim pasom, za večji efekt pa si omislimo kar dvojnega. Nenazadnje pa so super IN še vedno stezniki, ki jih oblečemo preko obleke, srajce ali kombinezona.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja