Torbice Furla: eksplozija barv

Katere so najbolj trendi torbice te pomladi? Odgovor smo iskali v kampanji popularne italijanske blagovne znamke Furla! Urbana, mladostna in polna barv – Furlina nova kolekcija je igriva in izredno trendi. Ne pozna sredine, torbe za pomlad/poletje 2015 so bodisi maxi ali mini. Pravilo, da veliko torbo nosimo po dnevi in malo zvečer, namreč ne obstaja več. Igra ni samo v slogu in barvah, ampak tudi v oblikah in razmerjih. Furla ponuja čiste linije in barvno usnje. Med velikimi torbami z ročaji in clutch torbicami z verigami pa najdemo tudi nahrbtnike.

Furla
Furla
Furla
Furla
Furla
Furla
Furla
Furla

Duh, ki prežema kolekcijo, je prikazal fantastični modni fotograf Mario Testino, ki nam s pomočjo super modela Anje Rubik pričara živahno in mladostno zgodbo, v kateri je glavni protagonist ravno barvna Furla torbica. “Furla je energija, življenje in barve. Ko opazujem  izdelek Furla, si predstavljam, da ženska, ki ga nosi, doživlja čudovite trenutke. To, kar začenjamo skupaj, je res super izlet,” pravi Testino.

Furla
Furla
Furla
Furla
Furla
Furla
Furla
Furla

Cilj je prenoviti umetniško podobo znamke in razširiti trg na svetovnem nivoju. Italijanski stil in izredna kakovost sta pospremljena z eksplozijo barv, ki jo je težko prezreti. Poleg novih modelov  pa Furla predlaga tudi svoje ikonične kose, ki  jih prilagaja trendom in zahtevam sezone.

Furla
Furla
Furla
Furla

PODPIS EASYBELLA

[fblike style=”standard” showfaces=”false” verb=”like” font=”arial”]

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja