Trenutno najpopularnejše torbice

Vsaka nova sezona s seboj prinese tudi trende, ki se lepo podajo vremenskim razmeram in dotičnemu letnemu času. Določene smernice narekujejo povsem nov videz, spet druge v osnovi ostajajo zveste kosom, ki veljajo za večne. Ne glede na garderobo pa so tu torbice, ki so v resnici večkrat glavna ali bolje rečeno najbolj opazna točka celotnega outfita. Pogosto lahko to zasledimo prav pri zimskem stajlingu, saj sta ravno torbica in obutev tista dodatka, ki v družbi pletenin, volnenih in žametnih kosov močno izstopata.

Gucci Dionysus

Prav tako kot oblačila modni trendi močno zaznamujejo tudi torbice, ki so enkrat romantičnih barv, spet drugič večno črne ali pa povsem nevtralno nude. Večina modnih privrženk pa prisega prav na torbice, ki jih bodo lahko nosile še več nadaljnjih sezon. Tokratna zima je tako zagotovo v znamenju Gucci modelov, med katerimi je opaziti vsaj tri primerke, ki so trenutno pravi must have med torbicami.

Gucci Dionysus
Gucci Dionysus
Gucci Marmont
Gucci Marmont

Prvi je zagotovo model Dionysus, ki je v resnici zelo priljubljen že kar nekaj sezon, a tokrat se pojavlja predvsem v small platneni različici z dodanimi potiski oziroma našitki. Še ena Gucci torbica, ki je navdušila ogromno fashionistk, je Marmont v srednji velikosti in obvezno v beli barvi, ki jo krasijo neti in njihov GG logo v zlati kovini. Nenazadnje pa je tu tudi Soho model, ki je vsekakor klasično večen, v medium ali small različici pa tudi super priročen, saj lahko vanjo spravimo skoraj vse, kar potrebujemo, ko gremo od doma. Tokrat so najpopularnejše barve črna, kamelje rjava in nude pink, ki so pravzaprav tudi najlažje pri kombiniranju s celotno garderobo.

Gucci Soho
Gucci Soho

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja