Tri barve gležnjarjev, ki so ta hip zelo IN

Letošnja jesen ponuja kar nekaj zanimivih kosov, ki vsekakor v hipu razbijejo monotonost in sivino, ki nas, predvsem v času dežja in mraza večkrat obdaja. Med tovrstne tokrat še posebej spada ravno obutev, s katero lahko v sklopu letošnjih trendov zares postavimo piko na i celotni podobi. Predvsem so v ospredju barviti škornji in gležnjarji, ki jih nosimo k lakastemu mini krilu, karo blazerju ali pa k širokim hlačam, dovoljene pa so tudi nekoliko bolj drzne kombinacije.

Vsekakor to prehodno obdobje ne bomo zgrešile, če si omislimo nogavične gležnjarje v živahni rdeči barvi, ki se super podajo še tako casual outfitu. Kul videz bomo nedvomno dosegle z mommy jeansom, ki naj bo nekoliko raztrgan, z dodatki vezenin, bleščic ali celo plišastih dekoracij.

Pinterest
Pinterest

Še ena od barv, ki v podobi gležnjarjev to jesen deluje zelo dobro, je srebrna. Naj bodo modeli z ozko petko in spredaj v špico, včasih pa jim je za več razgibanosti dodana še zaponka ob strani. Gre za izredno prilagodljivo obutev in hkrati barvo, zato jo z lahkoto nosimo skoraj na vsak look.

Pinterest
Pinterest

Nenazadnje velja omeniti še bele gležnjarje, lahko v lakastem ali mat usnju, z nekoliko debelejšo, block peto, ki so to sezono ponovno velik hit. Morda se sprva zdijo nekoliko bolj zahtevna izbira, a so v resnici izredno ljubki in ženstveni, sploh ko jih obujemo poleg zvončastih hlač.

Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box