Tri barve senčil, ki prevladujejo ta hip

Jesenske barve se tudi tokrat ne odražajo zgolj na modni, temveč zelo močno tudi na lepotni sceni. Pisano listje zaspane narave ima ponovno velik vpliv predvsem na šminke in senčila, ki sicer nudijo preprost, a zato nič manj vpadljiv look. Naše oči bodo te mesece še posebej žarele ob določenih barvah, ki se jih lahko sprva morda malce ustrašimo, a v resnici nudijo super podlago za poudarjanje naše naravne barve.

Pinterest

Tudi letošnja jesen se je v hipu zaljubila v tone bordo rdeče, ki včasih nudi bolj vijoličen, spet drugič precej bolj rožnat podton. Krasno se podajo predvsem modrim in zelenim očem, ki ob tej barvi postanejo opazne že na daleč.

Pinterest

Tu je tudi modra, lahko kraljevo ali električno, za več drznosti in vpadljivosti. Gre za močna senčila, ki se jih ne smemo prestrašiti, temveč potrebujejo zgolj kanček več prakse in preizkušanja, da ugotovimo, kako oziroma v kakšni količini nam ustrezajo.

Pinterest
Pinterest

Nenazadnje so tu tudi precej bolj umirjeni toni rjave, še najraje tiste s pridihom zlate ali bronaste, ki bo zagotovo must have make-up tudi letošnji zaključek leta. Omislimo si kombinacije z bleščečim eyelinerjem ter skuštranimi obrvmi, kjer je šminka pravzaprav postranskega pomena.

Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box