Trije spomladanski kosi, ki se jih splača kupiti že ta trenutek

Kljub temu, da se ta trenutek morda zdi, da bo zima in njeno mrzlo vreme z nami ostalo še dolgo časa, temu zagotovo ni tako. Pravzaprav se že vse od pričetka novega leta nagajivo spogledujemo s prihajajočo toplo sezono, kar dokazuje tudi vse več novih kosov v naši omari, ki v resnici pripadajo že letošnjim spomladanskim kolekcijam. Med slednjimi je kar nekaj takih, ki se zelo lepo dopolnjujejo s toplimi kosi, kot so na primer pletenine in jakne oziroma plašči vseh vrst, pa tudi s škornji in pokrivali ter preostalimi dodatki hladnih mesecev. A vse bolj jasno postaja, da brez določenih kosov tudi to pomlad ne bo šlo, z veseljem pa vsaj naslednje tri že nosimo ta hip:

Beli blazer – v kolikor je bil karo suknjič must have lanske jeseni, bo letošnjo pomlad to vlogo prevzel blazer v beli barvi. Gre za kos, ki je odlična kombinacija vsem jeans hlačam ter casual outfitom nasploh, ta hip pa ga nosimo v družbi tanjšega pulija in usnjenega mini krila ali pa pletene obleke.

FashionedChic
Something Navy
Asos

Široke, vzorčaste hlače – so pravzaprav pomemben del zimske mode, ki pa se bo nedvomno nadaljevala tudi v pomlad in celo poletje. Naj bodo visoke v pasu, z dodatkom pasu ali vsaj traku, v svetlejših, živahnejših odtenkih, ki te dni skrbijo za poživljanje sivine, spomladi pa bodo najboljša izbira za ženstven, prefinjen look.

Chriselle Lim in Negin Mirsalehi
Pinterest
Pinterest
Asos

Pastelna torbica – ni skrivnost, da bodo pastelne barve ponovno glavna tematika tople sezone, ki pa je tokrat zajela tudi mnoge modne dodatke. Med slednjimi so seveda v prvi vrsti predvsem torbice, letos tiste okoli pasu ali pa v cross body različicah, ki jih v tem trenutku nosimo poleg obilnih, oversize pletenin in kosmatih jaken, čez slaba dva meseca pa bodo super pika na i zgoraj omenjenima kosoma.

VivaLuxury
Negin Mirsalehi
Chloe

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box