Trije trendi, s pomočjo katerih bodo tudi moški zimo pričakali v stilu

Veseli december je tukaj, z njim pa prihaja cela vrsta prednovoletnih druženj in zabav. Tudi moškim se obeta pestra izbira modnih svečanih, poslovnih in casual oblačil, ki jih ne krasijo le dodelani detajli in prefinjen stil, pač pa tudi dejstvo, da so ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja izdelana iz najkakovostnejših tkanin. Lastnica blagovne znamke Sens Zlata Zavašnik v prednovoletnem času moške spodbuja k drznosti. V novi kolekciji 5017 združuje tradicionalno, kakovostno izdelavo moških oblačil s sodobnim oblikovanjem. Da boste zimo pričakali v stilu, se držite naslednjih smernic.

Namesto večne črne ‒ srebrna ali …

Črna je večna, letos pa se ji pridružuje srebrna. Blagovna znamka Sens se pri hlačah poigrava z novo umestitvijo (srebrne) stranske črte, ki bo namesto običajne zunanje letos krasila notranjo stran hlačnic. Za še drznejše je tu oranžna obleka z nepogrešljivo stransko črto, tokrat v črni barvi.

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič

Detajli za velik učinek

Poleg stranske črte so letošnji detajli osredotočeni na velike žepe, ovratnik in kapuco na parki ali plašču. Te podrobnosti naredijo veliko za naš stil, v zimskem času pa videz dopolnjuje tudi funkcija, saj hkrati poskrbijo za večjo zaščito pred mrazom.

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič

Žamet je tudi za moške

Najdemo ga vsepovsod, pri oblekah, modnih dodatkih in celo čevljih. Poleg klasične črne in temno modre je lepa izbira smaragdno zelena ali vinsko rdeča. Aktualne smernice in sodobne trende univerzalnosti blagovna znamka Sens izvirno preplete pri parki, ki jo lahko nosita oba spola. Izdelana je iz gladkega žameta, ki se ga to sezono nikakor ne moremo naveličati.

Foto: Ana Gregorič

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box