V mrzlih dneh čim več plastenja

Zima zadnje tedne zares kaže svoje zobe, saj so zunanje temperature postale precej neusmiljene, sploh za vse tiste, ki se od doma odpravljajo že v zgodnjih jutranjih urah oziroma se vračajo pozno ponoči. Ob tem je zato bistven dober premislek glede vsakdanje garderobe, saj nas lahko že ob manjši napaki oziroma preveč lahkotnemu outfitu izredno zebe. Prav tu se zato odlično obnese sistem plastenja, ki vedno znova dokazuje, da si je v trenutkih, ko dvomimo o izbranih kosih in zunanjih razmerah, bolje nadeti več kot pa premalo.

Fashioned Chic
Lovely Pepa

Največkrat plastenje uporabljamo pri kombinacijah, kot so srajca in volnen pulover, bluza in blazer, majica in pletenine ter podobno. A super se obnese tudi pri jaknah, saj si z lahkoto vrh pulija oblečemo na primer tudi usnjeno jakno, ki jo nadgradimo še s plaščem. Prav tako ne bomo zgrešile s kombinacijami različnih pletenin, kot so na primer kašmirjev pulover in jopa, morda tudi pletena obleka in dolg žameten suknjič.

Fashioned Chic
Lovely Pepa

V prvi vrsti je seveda pomembno, da  nas ne bo zeblo, a pri plastenju zimskih kosov vseeno ostanimo pozorne na pravilne barvne kombinacije, na dejstvo, da vključimo tako tanjše kot debelejše kose, nenazadnje pa imejmo v mislih tudi to, da bomo s plastenjem izgledale obilnejše, torej si včasih na primer namesto jope oblecimo topel brezrokavnik. Slednji se namreč prav tako lepo poda srajci, puliju ali kakemu drugemu kosu, hkrati pa nas tudi dobro greje.

Lovely Pepa

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja