Veliki uhani te sezone

Jesenski trendi so že močno obarvali naše ulice, zahvala pa gre predvsem intenzivnim barvam in zanimivim krojem. K  temu ogromno prispevajo ne zgolj oblačila, temveč verjetno še bolj dodatki, kot so obutev, torbice, rutke in kape. Tudi tokrat pa piko na i prispeva prav make-up in še bolj nakit, med katerim je skoraj vsa naša pozornost to hladno sezono usmerjena v uhane. Slednji so veliki, opazni, bogati in zelo bahavi, še najraje v klasični srebrni oziroma zlati, seveda z dekorativnimi dodatki, kot so kristali, kamni, bleščice, plastika in podobno.

Pinterest
Pinterest

Za vse, ki vseeno stavite na minimalistične kose, so tokrat tu viseči uhani, ki s pomočjo žice tvorijo podobe obraza, likov, živali in ostalega. Gre za trenutni hit, ki bo z nami zagotovo vsaj do naslednje pomladi. Prav tako gre omeniti retro modele, predvsem tiste prave starinske, torej chandelier uhane, ki izgledajo zelo prestižno in drago, a jih tokrat nosimo celo poleg povsem navadnih, casual kosov, kot so navadna T majica, bazična bela srajca, denim hlače ali pa usnjena jakna.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nenazadnje so tu še okrogli uhani, včasih zelo veliki spet drugič srednjih oziroma manjših velikosti, debelejši ali čisto tanki, z dodatki ali brez. Super se podajo predvsem aktualnim jaknam iz umetnega krzna, poleg katerih so must have še IN gležnjarji ter pleten, oversize puli ali pulover. Ne glede na obliko letošnjih uhanov pa je vsem skupno prav to, da se jih ponovno lahko nosi tudi samostojno, torej za dramatičen look zgolj enega.

Pinterest
Pinterest

Deli s prijatelji

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se na naš YT kanal
Holler Box