Kot običajno sem super vznemirjena in zelo vesela, da je danes spet sreda in to je tudi čas za našo video vsebino. Začela bom s skromnim tributom visoki modi zato, ker jo obožujem in čeprav vem, da jo prav malo ljudi razume, jo vseeno želim deliti z vami. Gre za področje, ki počasi izumira in sploh v svetu, ki je tako hiter, postaja dokaj nesmiselno. Pa vendar … jaz jo obožujem.

O aparatu Ultraformer, ki močno vpliva proti gubam in predstavlja najnovejšo generacijo aparatov za pomlajevanje, sem že pisala. Zdaj pa še intervju s čudovitim lepotnim kirurgom, ki ima odličen smisel za estetiko in zelo nežen pristop, kar se mi zdi, da je v življenju zelo pomembno. Z dr. Božikovim sva se pogavarjala o negi, konceptu lepote ter o tem, kako lahko ženske pri 40 letih vsak deloma ustavimo proces staranja.

V Milanu sem si ogledala revijo Stelle Jean, zelo zanimive mlade oblikovalke, ki združuje različne elemente in tako ustvarja zelo samosvojo modo. Tokrat sem občudovala afriške tkanine, ki jih je uporabila za brezhibne komplete in poskrbela, da smo se vsi zaljubili v njeno etno kolekcijo.

V Ljubljani sem obiskala Mateo Benedetti: obožujem njeno energijo in norost, zame je prijateljica, vzornica in super alternativna ženska, a seveda v dobrem smislu. Njene eko kolekcije, prijazne ljudem in ambientu, so doživele velik uspeh na svetovni ravni. Iskreno povedano, me ne čudi.

Za najdaljšo noč v letu ali za cel december je tukaj Moet&Chandon. Zgodba o odličnem šampanjcu, ki poskrbi za zlate mehurčke v želodcu in zato, da nazdravimo s stilom. In zanimivo, kako je zlata barva močno prisotna povsod, tudi v modi. Drage moje, kaj naj dodam? Uživajte, tako kot sem jaz.

 

1 Comments

  • Posted 17. marca, 2020 4:34
    -Irena

    Zavidam vam, vse kar date nase , oblečete, vam pristoja.
    Vsaka čast, super ste

Komentiraj