4 must have kosi iz omare Alexe Chung

Fashionistka Alexa Chung spada med modne ikone, ki blestijo ne glede na letni čas. Če bi pokukali v njeno garderobo, bi zagotovo videli naslednje 4 must have kose, na katere prisega že nekaj časa. Njen slog je brezčasen in trendi hkrati, kombinacije pa vedno sveže ter mladostne. Alexa obožuje črte, mornarski slog ji je zelo blizu, ne glede na to, ali je to srajca ali majica – te najraje skombinira z jeansom ali pa barvnimi ter kameljimi kosi. Zelo rada obleče tudi krajša krila, ki so kot nalašč za tople dni.

Inspiracijo črpa tudi iz moške omare, vest oziroma suknjič v črni barvi nosi v enobarvni ali pa tudi monochrome različici. Velik plus suknjiča je tudi to, da ga lahko s pravimi modnimi kosi ter dodatki nosite vsak dan ali pa tudi za posebne priložnosti. Na tretjem mestu je maxi obleka z drobnim potiskom rož. Alexa ima kar nekaj različnih krojev, skupno pa jim je tudi to, da so največkrat v temnejših niansah, rožice pa poskrbijo za popestritev. Sama jih najraje skombinira z allstarkami pa tudi espadrilami, ki so ta hip izredno popularne.

Za piko na i poskrbijo dizajnerska sončna očala. Oversized in različnih oblik, pri barvah je tu cela mavrica od pastelov, rjavih do črnih sončnih očal. Ne glede na modno inspiracijo poiščite takšna, ki bodo pristajala vaši obliki obraza, v spletnih trgovinah lahko najdete celo paleto sončnih očal za vsak žep.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.