4 trendi na področju poletne obutve

Končno je prišel čas, da pospravimo svoje športne copate, gležnjarje in drugo zaprto obutev. Tople temperature so nam prinesle možnost izbire sandal in kar nekaj je novih trendov, ki navdušujejo. Prvi must have trend je bil že lansko leto zelo IN, in sicer mules model. Tokrat je ta v kombinaciji s srednje visoko peto, ki poskrbi za kakšen dodaten centimeter in podaljša noge. Poleg tega pa je še vedno dovolj udoben, da ga lahko nosite tudi čez dan po opravkih. Naslednji trend, ki kraljuje na nogah fashionistk, pa so sandali z minimalističnimi trakci in kitten višino pete. Te lahko vidimo v celi mavrični barvni paleti na številne modne kombinacije. Zelo lepo pridejo do izraza na bolj casual modnih kosih, kot so široke jeans hlače in T majica, ali pa na midi srajčno obleko. Če se odpravljate po nakupih, preizkusite nov par sandalov s trakci.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Trendi za pomlad in poletje 2019 napovedujejo veliko priljubljenost rjavih odtenkov sandalov. Tako so zemeljski toni zamenjali črno tudi v topli sezoni in obutev v tovrstnem odtenku je zares lepa. Lepo poudari barvo polti in velik plus je tudi to, da je izredno vsestranski odtenek, ki pristaja številnim barvam oprave. Med natikači, prej omenjenimi sandali na “špagice” ali pa mules modeli stavite na rjavo poletno obutev. In še zadnji trend na področju sandalov: športni model, ki bo zagotovo všeč vsem aktivnim. Sandali po vzoru Teva obutve so zavladali tudi modnim brvem, tako sta temu športnemu modelu sledila tudi Chanel in Prada. Posebnost takšnega modela sandalov je to, da je noga v njih izredno stabilna. Če imate rade minimalizem, si omislite čisto navaden črn par, a prav tako zanimivi so v bolj intenzivnem odtenku, kot je rdeča. Prestižne modne znamke pa so le-te še bolj popestrile in jim dodale razne kovice in ostale zanimive detajle.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.