5 francoskih manikir malce drugače

Nobena skrivnost ni, da ta hip kraljujejo mikro manikire in med njimi je najbolj zaželena francoska. Velja za odraz elegance, pristaja pa na dolge ali kratke nohte ter različne oblike. Must have pa ni le v klasični različici kožnega in belega laka, prava mavrica odtenkov se lahko najde v različnih kombinacijah. Tukaj so pasteli, znanilci tople sezone in ravno ti lepo poudarijo nežno manikiro. Svetlo roza, marelična, modra in še bi lahko naštevali – skratka možnosti je nešteto.

Med priljubljenimi odtenki je mogoče opaziti, da je vijolična oziroma odtenek sivke na čistem vrhu priljubljene lestvice. Ponovno se lahko poigramo s pasteli ali pa izberemo močnejše tone vijolične, ki bodo opažene. Podobno vpadljivi so metalni odtenki, največkrat videni v zlati in srebrni različici, zelo lepi pa so tudi v barvah z metalnim leskom. Če vas v prihodnje čaka kakšen poseben dogodek, si jih brez slabe vesti privoščite in ti bodo vašo podobo krasili kot nakit.

Ljubezen je v zraku čez celo leto. Srčkasta oblika na koncu nohta je prava paša za oči, največkrat jo lahko vidimo ravno v rdeči barvi. Reverse francoska manikira oziroma obrnjena je podobno kot srčkasta zelo zanimiva. Pri ustvarjanju ne poudarite konic nohta, ampak ravno obratno, spodnji del nohta. Edina negativna plat je ta, da se narastek kmalu pozna, je pa ponovno zanimiva izbira za posebne priložnosti, kot so maturantski plesi in poroke ter ostali dogodki.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.